BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, February 25, 2009

Upin dan Ipin......dan Exam



Betul,betul, betul......Haaa, Cik Cookie g tgk Upin and Ipin and The Geng hari ni.
Best gila.Bila tgk cita ni igt kat adik and anak buah yang suka cita ni.Esok Cik Cookie dah terbang nak balik kg.blh jumpe diorg
Adik Cik Cookie yang bongsu maha nakal---Wan Muhammad Izzyad Maliki
Anak Buah---->>Sarah Enaniey
Berbalik pada cita Upin Ipin tadi, Cik Cookie g tgk lepas test ngn JPA yang susah giloss.Xkompedam aku nak jawab tadi. Soalan yg macam sssh sgt Cik Cookie nak jawab. Dah laa baru 1/2jam br jawab tiba2 org jaga pekse tu ckp ada 1minit lg tggl. Gila tak??Cik Cookie mulaa laa nak menembak.Klau kn xpe, ni tersasar rasanya. Tanya soklan panjar runcit laa,cuti bersalin laa, rumah kerajaan laa. Aduhhhh....sakit kepala tipah. Adalaa 10soklan Cik Cookie tembak...




Clockwise-->>Me and only me..Jemarisepi, Azira Medical, Yati Orthopedik, Affizal Transport and Azni PSY.Just smile for remedy....






Ni pencil azimat nih. JemariSepi pawww kat opis dia..



Balik je dari peksa pakat2 ngan JemariSepi, Sha O&G, Liza Pharmacy dan Azni PSY g tgk cita Upin Ipin. Xcited gila. Dah lama tggu nak tgk hari baru dapat tgk. Liza gelak lebih krg je macam kuntilanak. Nasib baik tak pecah gegendang telinga Cik Cookie. Cik Cookie respect laa cita Las Copaque nih. rasa macam xcaya anak Malaysia blh buah cita animation mcm real nih. bravo laaa...







Before showtime..clockwise Sha O & G, JemariSepi, Liza Pharmacy and Cookie Devine





With JemariSepi after showtime



Jemarisepi action tol. Cik Cookie xsempat nak bertenggek



Cik Cookie---->>Tgk wayang ngn budak bengong, aku pun bengong.......

1 comment:

jemari-sepi said...

erkssss...........
ko mmg nokk,sker "glamour" kan akak kat blog ko..choiii tau...hihihi...
skit2 dah lah enterprame muka jelitas akak nih...dah tak sanggup nokk...kang akak "glamour" dari ko,caner..hihihi...
apa pun akak sayang bangat sama ko nokk...mmg happy gilo..HIDUP UPIN IPIN...