BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, April 20, 2010

::Rindu Cik Cookie Tak?::

Tak rindu Cik Cookie.
Takpe biar Cik Cookie je rindu korang..
Selalu je Cik Cookie singgah blog korang tapi tak drop komen...
Takpe kan?
Jadi sebagai tanda minta maaf Cik Cookie hantar munga-munga nih and of coz hot and sexy kiss from me.Muachhh.......

And lop-lop-lop and more lop...

Shhhh....jangan bagitau sape-sape tau Cik Cookie bagi semua tuh....Untuk kamu sahaja....
buzz Cik Cookie kat YM ekkk kalau nak lepas rindu dendam.
cookiedevine83@yahoo.com

16 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau add ym xbz ke???
hehehe...

my note said...

CC g mana... sudah agak lama x update blog nie

NaDiA yUsOf said...

oh my dear sis cc.. miss u much lor..

izan salleh said...

oh! meluap2 rasa rindu niiiii...
muahx!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ealaupun cc selalu xde tapi x penah lupa kamu....pg mana ni??? bz eyh?

marinahunny said...

sama kaler la cik cookie dgn tiang tu ..hihihi :-)

Naz said...

ramai yg winduw kat CC... termasuklah pokcik nie... ;)

pakcik kordi said...

so howtt!!!

abu muaz said...

bagus sudah menjelma kembali....

Vee Violet ~vLockheart~ said...

mestilah windu cc yang cute nie...
singgah tp tak komen?
tak boleh! tak boleh!
hehehe...

sI tEDI said...

mishh yuu cik cookie

violetless said...

miss u cik cookie..aritu terserempak ngan akak kat putra tapi tak sempat n malu nak tego..laju je akak jalan...heheh..

comey je akak ni..ngee

sharamli said...

elele..ny0r0k kat tiang lak dia

el said...

hahaha abg kordi naik bulu tu cc..
lm x dgr cite kamoo cc
sebok bebeno ke deme..hehehe

adibah said...

welcome back, CC..!! :)

Kamarul said...

nak mendptkan berat badan ideal di samping tambah pendapatan?

sila lah ke blog sy

Product terhangat di pasaran, murah dan berkesan

RX Lite