BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, July 25, 2010

..::Jangan Tanya::..

Jangan tanya kenapa Cik Cookie busy takmo update blog.
Busy sehhh..ngan keja kawin.

Bila sebut pasal kawin orang tanya "ko bila lagi"?
Malas nak jawab sebab banyak lagi soalan menyusul selepas tuh.
Senang kata 6 Ogos akan datang.
Pastu orang tanya lagi "tahun nih ke?".
Adeiiiii....
"Kenapa 6 Ogos bukan 31 Ogos?"
Shhhhhhhhhhh.........boleh tak dok diam jangan tanya bila Cik Cookie nak kawin?

Cukup laa Cik Cookie membantu mereka untuk menbina masjid.
Melakukan perkara yang Cik Cookie minat dan Cik Cookie sukai.

Ketika melakukan kerja kerastangan untuk pelanggan Cik Cookie
"aku harap lepas nih giliran aku.Ya Allah,Engkau menentu segalanya".

Bagi yang memahami ianya satu bonus buat Cik Cookie.
Bunyi desprate je tapi itu laa hakikat yang harus diterima.
Perkara yang melibatkan Ilahi tiada siapa yang tahu.

Berdoa dan terus berdoa agar dikurniakan kesihatan yang baik
untuk meneruskan hari yang mendatang.

Ini hasil kerastangan Cik Cookie.
Ok tak?
buat Wanie tahniah.

20 comments:

~nEeYsA~ said...

cik cookie ke yg wat hntrn tu?
cntek2...

Cik Cookie said...

Yea sayang..
Cik Cookie yang buat..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak kawen...
;)

Nakamura Kazuki said...

samat kembali...waaaaaaaaaaaaaa windu gilessss sama cik cookie ni..hahahaha....

Rara Nasiha said...

dulu tak suka g wedding, sekarang ni dah besar pnjang, jadi suka pulak. hehe

J.M.R said...

yes, feel lain kan bila leh jdi helpers time org kawen..besar phala tlg org dirikan masjid..

my note said...

cik cookies... thanks for the big help... love u sis...

nabilah_2908 said...

hmm...kalau tk silap...6 ogos tu bdy CC kan..?

hmm..sabar je la...jodoh pasti akan dtg.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEMAM CEKODOK

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cantik la...bestkan dikurniakan kepakaran dalam bidang nih...cayok2 cc

abu muaz said...

kalau kerastangan dog kang jadi comel gini.

mamai said...

cc wah pakcik rindu sama kamu lama tak nampak how life harap semakin ceria

cikmemy said...

woooh cc..makin cantik hantaran yg ko wat sekarang...

ok2, aku tak tanye la bile ko nak kawen..aku cuma nak tanye..

erm..bile nak hidup berdua?huhuhu...

lamenye x dtg sini..tgk cc pon jarang sgt update da x macam dulu...

cikmemy said...

woooh cc..makin cantik hantaran yg ko wat sekarang...

ok2, aku tak tanye la bile ko nak kawen..aku cuma nak tanye..

erm..bile nak hidup berdua?huhuhu...

lamenye x dtg sini..tgk cc pon jarang sgt update da x macam dulu...

Shifu67 said...

siapa la nak keras tangan bila ko kawen esok2

mamawana said...

cantikkkkk.......

Su said...

alahaiii dah lama tak bukak blog..dah bukak tgk blog cik cokie ops! ada hntaran2 ingt cik cokie punya kih2

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sukar membuat pilihan cantik semua/semua cantik

~~ciklinn~~ said...

cantik hantaran nie

yohteh said...

...selamat hari raya Cik Cookie...

Puan Capa said...

lawa2!