BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, July 20, 2010

Mulakan Yang Baru



Salam semua kepada blogger-blogger yang masih setia ber"blog".
Mood nak ber"blog" sangat kurang.
Hampir 99% tahap kekurangan yang dikenalpasti.
Banyakkan?

Pic nih nak nak cakap special thanks pada Jamar sebab bagi Cik Cookie mengendeng untuk belajar amik gambar outdoor..
Kepada Jamar,jom outing Bukit Belacan 24 Julai 2010 jam 7.30am..
Sejak kebelakangan nih masa dihabiskan ngan camera, facebook,hantaran kawin dan bunga telur untuk kawin serta cukur jambul dan satu lagi birthday party.Haihhh...
Jadi bila sebut cukur jambul,birthday party dan kawin, apalagi...MAKANLAA...
Sekarang masih taktau apa isu menarik yang blogger rancak dok update.
Sangat kesiankan?


Jadi tolong update Cik Cookie yea?
Malulaa nak update blog tapi taktau isu..

10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak sgt 99%...
hahaha...
;)

nabilah_2908 said...

welcoem back sis..

betul tu..selalunya aktif kt FB je..tkpe la..take ur time..nnti2 ada la tu kn..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HADIA DI HARI PERKAHWINAN MU

sI tEDI said...

welkambek,
dah jarang updatekan?

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah..cc dah ade balik kat cni :)

cheqna said...

wah cc..
lamanya menyepi...
welkam back ye =)

JMR said...

outing apa kt bkt belacan? cam nak ikot je nih..

imam said...

welcom back cik cookie..
wahhh..makin chubby..hehehehe

abu muaz said...

pucuk dicita ulam mendatang,
ada banyak cerita tu untuk blog akan datang.

yohteh said...

...Cik Cookieeeeee... cookie... ookie... okie... kie... ie... eee...!!!

mamai said...

cc mana ilang sama la kita dah lama tak update blog