BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, October 19, 2010

..::Cik Cookie dan Global warming::..

Salam semua. Rindu betul ngan korang.
Sihat semua?Cik Cookie sihat dan bertambah tahap kg tapi masih dalam keadaan yang tidak membimbangkan.Jadi maintain jelaaa...
Hahahaha.....
Tengok tak gambar kat atas tuh??
Diambil Ahad minggu lepas iaitu 17.10.2010 kat Ladang BOH Sungai Palas,Cameron Highland.
Bukan nak menunjuk-nunjuk Cik Cookie g geli-geli kat sana tapi nak menyatakan kedatangan Cik Cookie di sana disambut cuaca panas.
Ehh,bukan ke sana sejuk?
Sekarang takde dah..kiri kanan gondol.Banyak kedai-kedai CEDERAMATA naik.
Mentadak mentadu ngah ghairah dok tarah bukit.
Gambar Cik Cookie lupa lak nak ambik.
Ada satu kawasan tuh dekat Taman Rama-Rama, dah separuh bukit gondol.Jalan nak ke Blue Valley.Area Brinchang..Sedih lorrrr...
Kira gambar kat atas tuh sebetulnya xsejuk pun.
Kalau tak pakai baju pun xde rasa apa...Tak pakai baju??
Owhhhh...tidak.Harus dibuang daerah Cik Cookie...
Kalau kena buang daerah buang Cik Cookie ke Maldives.Hehehe...
Global warming nih memang menakutkan.
Kat China banjir,kat Filipina lak ribut apa nama entah malam tadi.Maggi ke apa.
yang penting nama pempuan jelaa..
Hari lak kat KL cam jerebu.KLCC pun cam segan je nampak.
Menara KL pun dah malu-malu nak tunjuk diri...
Semuanya panas.
Macam Cik Cookie kat bilik bos nih..
Ehhh,aircond off??
Tak baik..save our enviroment....

p/s: kedai makan kat Medan Selera Brincang sedap lorrr..nak-nak kedai hujung.sayur dia sedap.lain dari yang lain..

17 comments:

imanshah said...

lama menghilang cik adik manis

imanshah said...

lama menghilang cik adik manis

Paan Ovrtd said...

Dah x sejuk???? Damn!

Cik Cookie said...

Imanshah,
Tak hilang.ada lagi.
mungkin saka Chipsmore..

Cik Cookie said...

Paan,
akak rasa baik kita g Kutub je.
kat sana sejuk skit...

Amieynna Amin said...

cik cookie!!
lama menghilang!
rindu sama kamooo..

adibah said...

welcome back CK... rindu baca tulisan kamu..!!:D

Cik Cookie said...

Amieynna,
windu gak.
meh cni nak hug skit..

Cik Cookie said...

adibah,
busy sangat dear.
nak update pun xde cita sangat...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau xpakai baju pon xrase sejuk..
tapi better la pakai..
kang yg tgk plak sejuk..
hehehe...

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
owhhh...mungkin dia dari Cullen family...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aha....cik cookie mana kamu hilang ni! nape gi cameroon x ajk huk huk best :)

yohteh said...

Cik Cookie da kurus laa...

abu muaz said...

memang bertambah sihat cik cookie ni.

J.M.R said...

cameron skang kan musim panas..tunggu bln 12 ni musim sejuk...

daniadanis said...

oh rindu celoteh cik cookie manis..

my note said...

welcome back.. windu sama CK