BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, February 6, 2010

..::Cik Cookie & Seisi Berjimba-jimba::..

Around 6pm KD call tanya nak join xevent ala-ala reunion kat Putrajaya.
Mula-mula cam tak nak g sebab cam jauh tapi bila pikir gf-gf ramai nak join.
Excited laa kan nak jumpa geng-geng UiTM.
Pastu dah feeling makan-makan yang sedap.
Janji 830pm jumpa kat Masjid Putrajaya.
Cik Cookie kalau bukan URUSAN RASMI memang tak hingin laa nak jejak Putrajaya nih.
Boleh sesat larat sampai nak terkentut buih ok.
Jadi gagahkan diri gak nak g sebab rindukan diorang sebab awal-awal lagi Naza cakap gathering nih sempena tunggu Julie nak meletup.
Bila sampai sana diorang xde lagi. Jenuh laa menunggu sampai 1030pm baru sampai
Masa nih dah give-up dah sebab KD dah lapar xhingat.Cik Cookie lak mata macam xleh buka dah.Letih sangat. Bila diorang sampai ingatkan ramai rupanya ber5. Meroyan ok.
Meh layan gambor jelaaa....

Nih event planner yang xberapa menjadi plannya. Patutlaa dia suh Cik Cookie beli jajan n air bagai rupanya makan bawak sendiri. Hampehh...
KD dan Puan Julie ngah kusyuk mendengar gossip-gossip pana dari Cik Cookie, Opah dan Naza.

Nih Opah .BFF Cik Cookie paling rapat ngan Cik Cookie.Dia sudah bergelar puan dan Cik Cookie sempat bercerita pasal mimpi pregnant tuh. Dia pun siap sound lagi "ko ingat senang ke nak buat anak". Owhhh...Malu Cik Cookie bila kaum isteri bercerita pasal proses anak.

Nih Puan Julie.8month freggie.Badan xnaik sangat tapi seri bakal seorang ibu pada baby girl memang ada laaa.

Makanan malam tuh Opah yang bawak.Jangan salahkan Cik Cookie hokey sebab xcakap gathering nih cam potluck gitewww..Jadi yang Opah smpat bawak ialah Ayam masak yogurt, daging blackpapper dan ikan masak lemak cili api.

Mula-mula sampai ini yang Cik Cookie buat.Abaikan perangai tak senonoh tuh k sebab gila excited nak pregnant gak.

Seisi berlaga perut amik berkat.Nasib baik tummy Cik Cookie pun cam 4month pregnant.Huhuhuhu....

Tiba time amik pic nih cam nak ceria RUMAJE kan.So just say peace to 1 Malaysia.

Ngan BFF kalau xde gambar camgini rasa macam tak kena je.Jadi harus ok...

Ngan KD..Harus feeling tinggi cam Kate Moss kan sebab minah nih tecit dari Cik Cookie.

Bergambar beramai-ramai macam abih kursus nih memang wajib laa kan sebagai penutup majlis jam 1130 malam selepas seisi makan. Jika dibuat perbandingan ngan saiz zaman dulu xde bezanya sebab semua ala-ala ayam daging walau hakikatnya species ayam kampung. Feeling gojes di situ sejak berat sudah turun.

Dan last sebelum balik tido ialah menunjuk kaki dengan harapan bila tua nanti jari n kaki masih cukup tanpa kedatangan DIABETIS. Live like we're dying


21 comments:

Paan said...

Terkentut buih? Mesti cam haram kan baunya?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wah...
hepi nye korang...
hehehehe...

Uruchimaru @ kf said...

ade tak sampai terkentut buih CC ?

Amieynna Amin said...

kentut buih?
haha..

cheqna said...

CC oh CC

anganan kita sama je..huhuhuhuhu

et said...

lamenyer x wat prog gedik2 dgn kwn2.alahai~

sharamli said...

ceit..xsen0n0h bt0l CC ni..hak3

abu muaz said...

macang macang nya buat budak ni....adake sesi pelage perut. Tak senonoh,tak senonoh.

mamai said...

putrajaya tu bukan boleh buat terkentut tapi cirit juga cc

mamai said...

putrajaya tu bukan boleh buat terkentut tapi cirit juga cc

vidadarisakura said...

hai kate moss.hee

aRien de GreaT said...

amboi cc..akhir2 nih n3die njoy jer ek..beshhh..layannnnnnnnnnn

hisham said...

salam ...kentut buih,,,,ahaha..ade kuar belon x?

Lifesaver said...

kak julie pregnant???waaaaaaa!

cikmemy said...

woahhh..da pregnant pon leh g jimba2 lagi.sporting tul laki kwn cc 2...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ayam masak yougort tu cam sedap jerkkkkkkkkkkk...

eeeeeeeeeeeee kentut buih???? camner tu hahahaha

INDRA QIRANA said...

wahhh layan tu..kat lot parking jer macam berkelah pon ada...anyway nice blog...kalau ada masa meh lah singgah blog saya lak..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tak ajak aku pun

Daddy Zuki said...

best la dpt jumpa kwn lama.. itu hari daddy terjumpa kwn lama yg kena reject lepas SRP di Sains Machang. Now dia dah jadi Tim Pengarah di MARA. Jeles rasanya... daddy jadi guru pakar BI aje...

LiNda said...

wahhh..... semua gembira.

saya pung naik gumbira . hehee

.rafiq. said...

berjimba-jimba tu maksudnya mari berliar-liar ek.
hehe