BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, February 5, 2010

..::Cik Cookie and Drama Queen::..



Lately selalu mimpi pelik2. Paling tak boleh lupa mimpi pregnant. Yang terbaru malam tadi. Mimpi memang nak deliver baby laa. tapi siap g shopping bagai KLCC. Serious laa mimpi cam gitu best sebab memang nak baby. Bezanya takde orang nak jadi bapa kat baby tuh.Huhuhuhu...Tunggu laa sape2 nak kat Cik Cookie. Gila Cik Cookie meroyan kan?

I WANNA HAVE YOUR BABIES

I wanna have your babies,
I see them springing up like daisies.
(Heres one, theres another.
Oh! Theres one... Theres a baby... theres one.
Babies, babies, babies, babies, babies,
I wanna have your babies!)
One day maybe you'll find out...

23 comments:

nabilah_2908 said...

hye sis...

hmm...sometimes apa yang kita mimpi tu...berkaitan dgn apa yg selalu kita fikirkan...

takkan takde yang nk kt sis...msti ada...myb yg nk tu..tk menepati ciri2 lelaki pilihan..btul ke..? :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahahaha...
kene usaha nie...
hehehehe...

pakcik kordi said...

nk kawen le tu!=)

Airland said...

jenuh aku belek tafsir mimpi.. x jmpe pn mksd mimipi cm2..

Fiq said...

erkk... tu petanda cc kena kawin cepat2!=p

Amieynna Amin said...

cik cookie mesti da dekat nak kawen ni..
nant jgn lupe jemput taw!

LotsOfLove-Pearls said...

sampai termimpi-mimpi tue..

kawen nanti sila umumkan k.
hehe

nuRuLain_zAiNi said...

huuh...yelah tu..
nk dekat lah tu
msti dok2 pikir pasal ni sampai termimpi-mimpikan

mamawana said...

Sampai tmimpi2 dan kata rang tuo2 dah dekat ler tu rezeki dtg mencurah2 you...

butterfly said...

beshhnye mmpi CC..
:)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

kawen ah cepat~

oranglidi said...

ha, stuju dengan ayu. tu petanda dekat dengan jodoh barangkali..

JMR said...

dah nak smpai seru ni...

yohteh said...

orang tua-tua kata maksud mimpi jadi terbalik... maknanya Cik Cookie mandul... HHAAAAACCCCHHHHIIIUUUNNNGGG...HOM..!! excuse me...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

maksud dia kan CC...
dh sampai seru CC utk berkahwin ler tu...hehe..
Takkan ler takde calon2nyer lagi...

Lifesaver said...

mahu jadi babysister ku?

mamai said...

nak jadi baby pakcik pun cc dah tak boleh kot pasal cc lagi besar dari pakcik hehehehe

abu muaz said...

tak apa perigi cari timba asal semua beres. moga tahun ini CC akan menemui jodohnya dengan seorang yang boleh memimpin dan menjadi suami yg baik.,Amin.

Firol said...

haa..cari2...

Uruchimaru @ kf said...

CC ape lagi cpat2 lah kawen!

el said...

kahkahkahhhhhhhhhhhhhh
lawak2..nak bb tp bapaknye plak xde
amek je lah si pakcik kordi tu dia pun tgh meroyan jgk kahhh berdekah3

Si budak Aboi said...

cik CC dh ade bf blm?

vidadarisakura said...

erk. tanda2 suruh kawin tu.hee