BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, February 22, 2010

..::Petang Cik Cookie::..

Masa balik kampung hari tuh Cik Cookie gunakan masa 1hari bersama budak nih.
Suh dia format lappy Cik Cookie, install Kaspersky Antivirus bagai laaa.
Since buat benda nih ngh penuh kasihsayang-->gila berangan ,hasilnya Cik Cookie kena g beli makan untuk lunch-->rasanya layak dipanggil dinner sebab almost 6pm.Dan paling dasat kena bawak keta dia sebab Cik Cookie xmo ahh drive keta sendiri.Dengan alasan bosan laa.Rasa nak mati bawak keta orang laki.Gila.Tekan minyak skit cam laju je ke depan.Hohoho..
Dari kol 1030am sampai 630pm wat format lappy dan Cik Cookie amik part jadi PA sementara tggu dia selesai mandi n solat Zohor.

Bersama ngn orang kita sayang memang seronok walaupun masa dia banyak dihabiskan ngn kerja dia.Mungkin sedikit kecewa tapi sudah faham ngan tuntutan kerja dia.sekurang-kurangnya bila balik Kelantan masih dapat bersama dia. Dia banyak suh Cik Cookie independent. Berusaha sendiri.Masih ingat lagi msg dia pada Cik Cookie 1hari tuh masa Cik Cookie tergedik-gedik nak mintak dia teman Cik Cookie g 1tempat "Kena laa berdikari...B bukan selalu available...time free boleh laa B layan".Sebetulnya Cik Cookie nih saje laa kan gatal-gatal nak manja.Ambik ko kena sebijik..Bagi setengah orang mungkin susah nak terima tapi bagi Cik Cookie ianya mcam cabaran.Dan memang Cik Cookie independent kan.Nak-nak sejak dok KL.Semua kena buat sendiri.Takde nak bergantung ngan sape-sape.Mungkin just mintak 2nd opinion.Yang lain semua atas bahu Cik Cookie.Ke hulu ke hilir seorang diri.
Dari Kelantan ke KL semalam pun drive sorang diri.
Tak kisah laa sebab kenduri ke Jerteh hari tuh dia temankan.
Many thanks,dear.

14 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

drive sorang meletihkan..
tapi rase best...
cder runsing²...
hehehehe..

Fiq said...

erkk... lama tak dengar kabau...=)

yohteh said...

...WWOOOOOUUUUU... CIK COOKIE IS BACK..!!!

adibah said...

bahagia nyer.... :-)

green said...

smuua2 benda tu, kt wat sorang2 je, sape nak tlog wat kan....uhuk2..hehe..

Sharif John said...

Menarik

Lifesaver said...

ehem2..sape tu?

butterfly said...

siapa tu CC..cam spesial je..:)

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

mamai said...

tak apa berdikari...bagus tu

abu muaz said...

tak boleh buat sorang-sorang untuk selama-lamnya. mesti juga berteman akhirnya.... tahun nii... kut anak abah akan menamatkan zaman ..... nya..insyaAllah.

Wanita Itu said...

sama la kiter..dulu semua sendiri ajer buat..

Alhamdulillah,berkat sabar..berdua dah sekarang..

so sabar ye sayang :)

Wan_hazel said...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30463815&id=1502043188&op=1&view=user&subj=312605146759&aid=-1&oid=312605146759&saved


hai fwen..need ur help..plz klik LIKE to my poster help me to win..tengs u

Miss Moon said...

dear moon ada wat free giveaway kalau berminat ley join http://miera301.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway.html