BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, February 25, 2010

..::Cik Cookie with Post Traumatic Lappy::..


Sakitnya hati..

Balik rumah ingat nak baca semua blog-blog yang dah lama Cik Cookie xsinggah.

Dah berangan nak drop komen-komen kat blog korang.

Ngah syok dok taip segala komen yang panas dan suam-suam kuku, elok je tekan publish comment xmo kuar segala comment Cik Cookie.

Geramnya...

Tapi bila drop comment sape yg pakai DISCUSS segala mende tuh elok je blh drop comment.

Nape ekkk?

Semua nih jadi sejak lappy Cik Cookie kena format.

Lepas tuh kalau ada yg perasan, signature Cik Cookie pun dah xde.

9 comments: