BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, June 30, 2009

Bawak Keta

U all bawak keta biasanya tekan pedal tuh ada pakai kasut atau tak?Sebab kalau tak pakai kasut, rasa macam xjejak je kaki ayu tu kat pedal yang akan ditekan mmg xberapa yakin.Macamana yang lain?U all bwak pakai x macam high heel Cik Cookie tuh?
Dah namanya perempuan kan. Kita semua bawak keta ala bersopan and berhemah giteww biar nampak terkemut kemut tgh jalan.
Tapi Cik Cookie suka berkaki ayam.Senang nak tekan minyak, nak seimbang clutch and break.Baru rasa mencengkam giteww. Korang rasa habit nih ok ke x?
Kalan nak pakai kasut pun kn cari yang nipis2 giteww. Kawan laki Cik Cookie pernah tanya "Noq, ko pakai high heel ekk masa bwk keta?".
"Gila ko.Nak bagi aku mati.Nape ko tanya?"
"Hari tuh aku tgk keta macam nak mati".
Tengok Cik Cookie byk keta xpakai kasut pun org dah ckp mcm tuh.kalau pakai xtau laa

2 comments:

Hana Kamaruddin said...

sy klu bwk kete x pakai kasut rase cam laen lak..tak kire la high heels ke seliper ke sume sy sarung je...

cookie devine said...

Mmg pemandu berhemah.Kalau Cik Cookie, serious kakiku bogel.kasut dok sebelah je.