BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, July 1, 2009

SEXY

Cik Cookie kembali sexy...Bukan dressing tapi mata Cik Cookie.Dah sembuh setelah melalui saat critical 3hari yang lepas.
Merah macam buah saga dan haruslah mempunyai taik mata. Sakitnya xleh nak cakap.Klu mandi rasa macam nak terkeluar je bijik mata.
Dan esok Cik Cookie kembali kerja.Warghhh...malasnya.

14 comments:

missdiya84 said...

bile dah cuti lame ni..

incik malas ni memang susah nak di pisahkan hehe..

ape2pun selamat bekerja yerp..

Firol said...

sakit mata?? huuuu nak sujud time sembahyang tu seksa bukan main

miss izan said...

sakit mata?
lariiiiiiiiii
nt berjangkit! ;P
hehehe

Precious said...

Kih kih ... sila ke blog saya. Kebetulan saya pun citer fasal nak terkeluar biji mata ...
Salam perkenalan!

Naz said...

lawatan kali pertama...
selamat kerja esok... :)

ღ Juliet ღ said...

hahah. penah jugak sakit mata.

seksa~!

nabilah_2908 said...

ari nie dh strt keje eh..
bags la dh sihat,,
take care yupp..(^_^)

cookie devine said...

Missdiya84,
Kerana sindrom kemalasan Cik Cppkie mengular dan kuar makan je.Keja harus xbuat.

cookie devine said...

Firol,
tau xpe.masa tuh sakit smpi kepala.Kadang rs mcm demam selsema.

cookie devine said...

Miss Izan,
Jangan lari.CC dah pos taik mata.

cookie devine said...

Precious,
ok nanti kita link megelink.

cookie devine said...

Juliet,
cc rs mcm dah xda harapan dah.

cookie devine said...

Nabilah,
CC malas nak kj sampai hr ni.

FdausAmad said...

buat cupcake la weh..duk rumah saja..