BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, April 12, 2009

JaNgAn TeGuR.......

Malam ni Cik Cookie g tgk cita hantu "Jangan Tegur".Xcited tgk sbb preview kat "telebisen" cam best giteww tgk hantu dia.Ala Joo Ong pun ada.Dek kerana keterujaan nak tgk Cik Cookie sanggup meredah jam kat KLCC malam tadi g beli tiket semata2. Dalam hujan lak tuh.Semangat gila laa.Cik Cookie amik tiket 2145 tuh. Mula2 nak tgk midnite show tapi tiket dah takda. Igt nak tgk cita Fast and Furious tapi dek keterujaan JemariSepi dan Cik Cookie sendri nak sokong filem tempatan amik gak Jangan Tegur.
Bila tgk je dah jerit macam hantu.Mma takut gila laa. Cik Cooie pun hairan macamna Siti Senduk blh cakap cam biasa je.Mungkin dia suka hantu yang gilos menakutkan.Cik Cookie lak penakut gila.Biarlaa hantu tu kelakar sekali pun.Oklaa cita tadi.Nasib baik ada kat bwk selendang Mak Haji wat tutup time hantu kuar.
Nanti kalau sempat Cik Cookie nak g tgk cita keta nih plak.Baru kn skit ngan jiwa.
---->>Jamban kat KLCC memang menakutkan...

2 comments:

Monkey D Luffy said...

mcm x best jer ;p

cookie devine said...

Tau xpe Monkey D Luffy.Dek kerana nk menjaga hati JemariSepi dan sis CiK Cookie wat2 suker giteww.Hukhukhuk....JANGAN TENGOK k..