BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, March 10, 2010

..::Am I Giant Cookies??::..

Semalam saje laa kan turun bilik photografi nak teman Suhaila tangkap gambor paspot.
Dah bosan dok opis apalagi nih laa peluang nak mengular.
Dan Cik Cookie pulak pantang ada camera mula perasan lawa,comel dan ayu gitewww.
Hakikatnya macam handmade giant cookies.
Mulanya ingat nak suh Fadhlie snap ala-ala kupu-mupu tapi tiba feeling malu tak hingat.
Harus malu ok sebab Cik Cookie "pemalu".
Gila keji kalau Si Zue tau statement nih.
Jadi laa pic cam feeling gojes with double chin.
Bawah mata lak cam besar menunjukkan lemak Mc Donald Fillet O Fish...Sigh..
Pastu tengok pulak jari jemari montel cam ulat sagu.
Itu belum lagi tangan cam Kepsi
Hidung takyah citalaa kan memang Cik Siti Lebar Daun.
Kena gigih diet lagi.

43 comments:

Hazzy Ishak said...

statement kat bawah tu buat org gelak je lah...
haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

die same2...
aku pon ngah diet...
ayohhh...

nabilah_2908 said...

hehehe...ok la mcm ni..comel jer.. ;)

if nak diet..diet biarlah berpada2 yupp.. ;)

JMR said...

apa nih? adalak puji diri sndr..heheheh

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

comey lor gebu2~

triple x malaya said...

gambar pasport ala2 macam ni..huhu gempak..

tangan tu buat isyarat ape tu?3 set mcdonald fillet o fish yea..hahaha

sharamli said...

c0mel ape..xyah la nak diet2...heee

AcanCapik said...

ok la tu... tak payah dietlah... =)

mamai said...

cc masih tetap manis

Wanita Itu said...

comel!!

el said...

ni kalo peluk ni sedap ni..asyikk..tul x pakcik kordi..kahhhh
w/pun dirimu sebegitu tpi lubang idung mu tetap mnjdi pujaan si dia..wahhh kahkahkahh

diet jgn x diet

Fiq said...

hape lagi CC... berenti la makan cookie. haha

Lifesaver said...

comel pe...tak yah diet la CC

pakcik kordi said...

syukur waks comel...=)

yohteh said...

ni ada terjumpa blog slim diet... http://slimdiet2lifeline.blogspot.com/

yohteh said...

...dah amik result SPM..? Cik Cookie dapat blaper..???

hans said...

uish
pic ceria jer

NUNU EERA said...

dun wori..b hepi..

cik selamah kundang said...

CC.herbalife2.memang confirm cpt kurus

Shifu67 said...

Kena gigih diet lagi.....

macam penah ku dengar ayat tu... tapi di manaaaa yaaa...

muhaa... hahaha

Firol said...

kesihatan kena jaga..besar ke kecik orang tu

blueCITY® said...

salam

caiyok!!!!
kalau fikir +ve bagus
teruskan

tapi kalau tak pun
tak salah chubby
janji sihat ya
heeeeeee...

teruskan usha nak diet
teruskan utk sihat dan slim giteww

tq singgah n komen blog biru
xoxo

Cik Cookie said...

Hazzy Ishak,
statment gigih diet tuh ke?
CC pun malu bila bc balik.

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
mehhh diet cara hijau.
say NO to Chicken

Cik Cookie said...

nabilah_2908
masih xpuashati laa dear kat tummy n lengan nih

Cik Cookie said...

JMR,
kalau nak harap ko puji letih aku.tapi rs mcm sesaiz je kitahari tuh.

Cik Cookie said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠
macam apam dah nih ayu.

Cik Cookie said...

triple x malaya
itu pre-shoot untuk gmbr pasport.
tercandid ala Mc D Fillet O fish 1.

Cik Cookie said...

sharamli,
comel tuh mmg xdinafikan tapi nak fit laa dear...

Cik Cookie said...

AcanCapik,
nak sponsor beli baju ke kalau xyah diet?

Cik Cookie said...

mamai,
ada manis cam gula batu x?
hehehhehehhee

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
kamu pun comel..kita serupa.

Cik Cookie said...

El,
kalau nak peluk pun xcukup sepemeluk.besar nih cam Blue Hyppo

Cik Cookie said...

Fiq,
dah berenti pun mkn cookies.
sekarang ngh gila makan sandwich.

Cik Cookie said...

Lifesaver,
Bu Capa harus tau, i jeles ngn you.totally diferrent ok.

Cik Cookie said...

pakcik kordi,
Alhamdulilla syukur cuma nak lebih baik.

Cik Cookie said...

yohteh,
mekasih bg link tuh dan CC sudah lama amik SPM SRP SPR.hehehhehe..dapat100A

Cik Cookie said...

hans,
mehh laa kita bergambar ceria.
nak??

Cik Cookie said...

NUNU EERA,
mmg happy tapi nak much, mucher and muchnest.hehehehe..

Cik Cookie said...

cik selamah kundang,
wahhhh....CC memmg takut ngn produk gini.

Cik Cookie said...

Shifu67,
CC tau ayat tuh ayat C 3bulan lepas.huhuhuhu....

Cik Cookie said...

Firol,
sebab nak sihat laa kena diet.heheheh

Cik Cookie said...

blueCITY®
mekasih bluecity atas nasihat anda.
sangat terkesan dihati.akan CC usaha lebih.