BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, March 5, 2010

Cik Cookie = Shipment in Transit::..

Shipment in transit...Good.
Tak kena tax, tak kena timbang, xde sabotage, tak dibawa angin.
Imigresen pun tak check.
Harap-harap selamat sampai sebab tiap-tiap hari hantar.
Ada 2 session iaitu pagi.Subuh pagi dan malam nak tido.
Taknah kena tahan pun. Kalau kena, paling lama 1jam.
Then cepat-cepat dia reply.
Sure sampai sebab ada tolong hantarkan pakai courier lagi cepat dari Nationwide.
Harap selamat terima takde retak-retak.

13 comments:

et said...

ala,ni mesti kes entry bersiri ni.kena bc dlu entry lain2 baru bleh paham.huhu.

aRien de GreaT said...

alahaii..nmpknyer dh byk yg arin xtau,,,,xsmpat la cc...training nih....

sharamli said...

pinggan ke?ha3

Wanita Itu said...

dari mana barang2 tuh :)

vidadarisakura said...

harap2lah.hee

Cik Cookie said...

et,
hehehehehe...saje je nih.

Cik Cookie said...

aRien de GreaT ,
xdepe yang tertinggal laa my dear.
tapi boleh kat post "Cik Cookie sharing her love".

Cik Cookie said...

sharamli,
bukan pinggan mangkuk laa sebab CC xgi langkawi

Cik Cookie said...

Wanita iTU,
Dari hati Cik Cookie.wink..

Cik Cookie said...

vidadarisakura,
mekasih sebab sama berharap nagn Cik Cookie.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

harap sampai tanpa gangguan...
hehehehe...

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
dah sampai ngn selamta dan xde gangguan.mekasih bro.

Lifesaver said...

nak hantar pe tu