BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, March 13, 2010

..::Ladies Day Out With Alice::..

Semalam g tengok Alice In Wonderland.Kali nih dah tak tengok 3D.
Kan Cik Cookie cam jakung skit. Kes Avatar pun cam seksa gitu.
Kali nih g tgk kat Mid Valley plak.
Cik Cookie 1st time tgk wayang kat situ.
Gila jauh nak g semata-mata nak tengok wayang kan.
Ingat nak shopping sekali tapi cam best je situ.Lagipun dah smpi lewat.
Cik Cookie lebih suka KLCC..Senang dan dekat.
Nak balik lewat tengok midnite show pun takde masalah. Tak takut pun.
Sebab nak tukar angin dan sebetulnya niat nak tengok wayang ngan kakak, adik and sepupu dia.
Amacam??Boleh ke mcmni wehhh?
Pastu g makan kat Taman Shemelin depan kilang BONITA.
Gosip-gosip jap terus balik.Around 2am baru balik.
Baru Cik Cookie tau rumah kakak dia dekat je ngan umah Cik Cookie.
Dia Pandan Jaya, Cik Cookie Keramat sajo.Ikut Tesco Ampang smpai laa.
Kakak dia sangat baik. Lembut.Nak banding ngan Cik Cookie memang jauh beza.
Adik dia cakap banyak.Lebih kurang Cik Cookie saje.Huhuhuhu...Mula2 cam diam gitu.
Sekali keluar amik ko.Macam tak leh berenti.Boleh kamceng gini.
Korang rasa macamana?Ok ke Cik Cookie rapat-rapat ngan family dia?

Relationship kitorg nih kan pelik skit.Masing-masing busy.Kadang-kadang feeling cam bercinta bagai.Kadang-kadang rasa macam kawan.Rasa cam musuh pun ada.
Tuh belum lagi tang 7hari 7malam takde khabar berita.Biasa Cik Cookie laa meroyan lebih.Dia maintain je bila tanya "ada ingat syg tak?"."Ingat laa juga skit-skit.Banyak ingat benda lain".
Owhhh,statement buat Cik Cookie makan hati tapi kena laa ikut flow.
Nanti dia g China 5hari taktau laa.Mungkin ingat cam gitu ke tak ingat langsung.
Memang diakui lately dia busy.Sangat-sangat busy.YM status Idle with Very-very busy.
Kalau bercakap ngn telephone xsampai 5minit.
Alahaiii...............
Cita Alice In Wonderland oklaaa.Cik Cookie asal cita katun jalan je.Spongebob dan Wonderpet Cik Cookie boleh layan, inikan Alice in Wonderland. 3 star pada Alice.

22 comments:

sharamli said...

CC memang byk ckp..hik3

jane said...

best tak alice in wonderland cc??
aku dah berura-ura nak g beli tiket neh





my johny depp?how's he?
kahkahkah

Fiq said...

best tak citer alice in wonderland

aque said...

hye.. me new here... salam mesra :)besh x cite alice tu.... myb nk tengok esok..
:D

blog anda comel...

Cik Cookie said...

sharamli,
rasanya mak su lagi banyak cakap.

Cik Cookie said...

Jane,
abg johnny gigi dia xcantik.nanti suh dia berus gg chatek2.

Cik Cookie said...

Fiq,
3star je Cik Cookie tgk.
tapi byk bnda baru blh bljr.new english word.

Cik Cookie said...

aque,
g laa tgk.berbaloi kalau kita nak balik ke zaman kanak2.

Wanita Itu said...

3 bintang?

tgk cd je la jawabnya kan :p

butterfly said...

ok lah tu CC, rapat ngan family dia..

leh knl dan belajar cara family org lain lak..
sbb, gaya dan cara hidup sesetgh family tu b'beza dgn kita..kan??

mamai said...

cc kalau dah boleh keluar ngan famali dia makna dah confirm la tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

3stars je???
erm...
mcm xbesh je...
hehehehe...

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
mungkin 3D lagi best.cubalaa tgk 3D.

Cik Cookie said...

Butterfly,
betul apa yg sis cakap.nmpk gaya fmly diorg rapat.CC pun kn rapat2kan diri ngn diorg.

Cik Cookie said...

mamai,
tapikan pak cik.CC masih keliru miru nih.

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
Bro,tgk 3D laa.Mungkin lain skit.CC tgk yg biasa je...

pakcik kordi said...

sslu tknk ajk pkck kordi!

Cik Cookie said...

abg kordi,
abg selalu sibuk ok.
ngn patin laa, udang galah laa.
CC majuk tau.

Razman said...

bila nak dapat kad kawen ni?

Cik Cookie said...

Razman,
bila CC nak kawin.

Lifesaver said...

nak takcle adik..takcle kakak n adiknya dulu..hehehe

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室