BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, March 7, 2010

..::Cik Cookie Homesick::..

Weekend cam nih gila bosan.
Mula ingat segala yang ada kat kg.
Nak-nak lanun kecil nih.
Haihhh...

Sarah Iman Danisha a.k.a Nicha nih asal masuk shopping mall je mata tertutup.
Mangsanya haruslaa mak long kan yg kena usung ke hulu ke hilir.
Hippo pun mak long kena pegang kalau x, Nicha wat muka kesian kan??
Bila junior tido, senior-senior mula laa nak makan ice cream laa, nak milo laa, nak oren laa, nak jagung laaa. Ibu korang dah blah g shopping kasut bagai.
Mak Long plak jadi cam bibik kena jaga korang.
Hampehhh...
Miss them so much...Hukhukhukhuk...

21 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kecik2 dah jadi lanun...
hehehehe...

et said...

rindu anak sedare jugak.ala.ala.ala.nak balikkkkkkk~~

yohteh said...

...aissshh..!! macam tak caya je tengok kerusi tu... patah kang..!!!

missdiya84 said...

wahhh nampaknye boleh jadi calon ibu penyayang

triple x malaya said...

comelnye...cam mak long dia gak..hehe

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
itu belum time main.letih den nak kejar.

Cik Cookie said...

et,
diorg laa nak byk bagi CC xckp tido kalau balik kg.melompat atas katil.

Cik Cookie said...

yohteh,
berat Cik Cookie dah turun ok.
dah slim melim dah.

Cik Cookie said...

missdiya84
dah lama dah sedia tapi calon belum ada lagi yg kompem.

Cik Cookie said...

triple x malaya
nak isi borang jadi pak long ?? :p

sharamli said...

makl0ng..di0rang tanya bila makl0ng nak kawen

pakcik kordi said...

hai bibik!!!ahahhahaa....!!!!

Lifesaver said...

sesuai la...jadi ibu!hehe

el said...

cc..pakcik tu mmg suke bibik..ape lg..tangkap bw balik..hahahaha
comel lah nicha...best kalo dia lena kalo g msok sopin mall...heaven nak sopin hahahaha

leh jd ibu mithali ni cc

Cik Cookie said...

shamramli,
bila smpi seru n ada jodoh laaa syg..

Cik Cookie said...

pakcik kordi,
hye pakcik....

Cik Cookie said...

Lifesaver,
dah lama dah kesesuian tuh ada.
hehehehehee

Cik Cookie said...

el,
kalau blh tangkap dah lama dah CC tangkap.

mamai said...

alahai cutenye nicha tu meh bagi kat uncle la

Cik Cookie said...

mamai,
mana boleh.kalau CC n ibu dia sama nak amik, dia lebih pada CC.mcm anak CC plak.

Natasha said...

x per...sesekali dorg buli maklong dorg...bla lagi nak buli kan..hakhakhak


salam perkenalan..jemput singgah ke blog natasha