BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, March 7, 2010

..::Many thank to Pu3iman From Cik Cookie :p::..

Pepagi buta online ingat nak check email dan tengok YM status geng2 hari nih.
Dah tengok bagai,buka laa blog sebab semalam ada post entry pasal ramalan jodoh.Manatau ada blogger nak drop comment kan.Bermula episode sedikit malang.Cik Cookie di tagg.Aduiii..lama xkena tagg akhirnya terkena.Kejam pu3iman.Kalau deka2 nih mau Cik Cookie tuang butter 1badan. Apapun jom tengok jawapan Cik Cookie.

[01] Are you currently in a relationship?
-Seriously.....YES....kronik jugak laaa..

[02] Have you ever been given a rose?
-Yea...seingat Cik Cookie dalam 5kali.salah 1 nya rose and bear. Dan yang malangnya orang yang memberi adalah lelaki-lelaki tua.Huhuhuhu

[03] What is your all-time favorite love story movie?
-Walk To Remember.Gila sedih cita nih.Tengok sejuta kali pun still nangis lagi.

[04] Are you in love ryte now?

-Yuppp...Ada munga2 matahari dalam hati sekarang.

[05] Do you believe that everyone has a soulmate?
-Trust me,everyone has soulmate.

[06] What's your current problem?
-I.m lonely this week.Gila bosan.Sedang berangan2 nak g Wangsa Walk tapi takut nak kuar.Panas doee...

[07] Have you ever had your heart broken?
-4years ago.Sleeping with broken heart.Forget about it.Now i'm happy.*wink*

[08] Your thoughts on online or long distance relationships?
-Since my relationship pun PJJ(Cik Cookie di KL dan dia di Negeri Cik Siti Wan Kembang), jadi percaya dengan sidikit rasa curiga penting.Tapi setia dan jujur kena ada.

[09] Have you ever seen a friend as more than a friend?
-Pernah.

[10] The person you're with right now?
-I'm lonely rite now... :(

[11] I tag:
-semua orang yang terbaca boleh?

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

5 kali n kebanyakkan tua eh???
xpe la...
minat la tue...
hehehehe...

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
hehhehehehe.....
since dah baca kena tagg nih wehhh..
jangan nak lari.

pakcik kordi said...

in luv with pakcik kordi?

et said...

ohohohohooo..bunga matahari dlm hati? muat ke?

cHeRyNa PiReS said...

menarik tag nieh..nyum..nyum...sabarkan diri dengan cinta PJJ tuh kay. Mesti ada hikmahnya utk CC:)