BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, March 18, 2009

Kena Tagged ngan JemariSepi


Alamak Cik Cookie kn tag ngan JemariSepi. Aduhhh…Kena jawab ngan bersungguh-sungguh ni agar homework Cik Cookie dapat 100% A.

Mata……

Dengan riaknya Cik Cookie rasa mata Cik Cookie mmg sempurna. Cantik, bulat terletak dan yang penting xrabun kaler. Kalau rabun kaler mcmn Cik Cookie dapat lesen kan? Mata ni dihasilkan melalui pencantuman benih bapa Cik Cookie yang redup dan berkening lebat dan kebundaran mata ibu Cik Cookie yang cantek gitu. Dalam biji mata Cik Cookie ada tahik lalat yang lalat xsempat g jamban nak melepaskan hajat. Elok-elok dok hujung mata belah kanan. Kira macam lalat tuh xsempat nak terbang laa tapi hajat dah samapi gitu. Bagi Cik Cookie laa, mata Cik Cookie amat berbisa kalau nak wat panahan mata ala Cupid gitu. Kalau x manakan Si Dia Kejar xDapat xleh tenung lama-lama mata Cik Cookie time Cik Cookie ngorat dia dulu.

Hidung......

Yang ni fail sikit tang bentuk dan ketinggian dia. Kalau Nicole Kidman ala-ala hidung burung belatuk patuk jambu Cik Cookie laa jambu tuh. Hidung ala-ala pelepah kelapa dan penyet. Hidung nih dari keturunan belah ibu Cik Cookie yang nun datang dari Thailand bukan dari Middle East. Tapi Cik Cookie sayang hidung Cik Cookie. Kalau x Cik Cookie xleh bau masakan ibu Cik Cookie dan perfume JemariSepi sembur tiap2 pagi g kerja.

Mulut......
Yang tang mulut Cik Cookie rasa ni laa anugerah Tuhan antara yang terindah.Tak kecik, tak besar. Bibir atas dan bibir bawah xtebal sangat dan tak nipis sangat. Walaupun xmcm Angelina Jolie tapi sempurna Tuhan bagi kat Cik Cookie. Xda ragam nak jaga. Xmelepuh tiap kali demam atau hari-hari panas kecuali Cik Cookie makan ubat jerawat hari tu yang menyebabkan bibir Cik Cookie kering sikit. Cik Cookie pakai lip balm je. Tapi harus di ingat mulut Cik Cookie blh menyumbat 2biji cekodok Cik Cookie goreng dalam masa serent
ak dan mulut Cik Cookie ala pop corn dlm kuali yg xkan berenti bila berbunyi.

---->> For the conclusion, i love my assets so much. Many thanks to Allah.

4 comments:

nabilah_2908 said...

mulut cik cookie sexy la..huhu.. :)

jemari-sepi said...

alamak nokkk..mmg sexy gilo bibir ko...tapi pasal kat gambo nampak sexy tapi kat luar nampak besa2 jer...botox ekkkkk...kakakkakka...

apa pun nok,mekasih lah jawap tag aku ek..yang pasti 99% untuk ko nok pasal 1% aku yg tolong edit..kakakka...usaha lagi k..cau

cookie devine said...

dear Nabilah,
Many thanks for ur comment. Sexy kerr?

cookie devine said...

JemariSepi,
Wehh, aku mn cucuk botox.Itu hasil i comolot ngan MooMoo.Igat senang ke nak cucuk?