BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, January 4, 2010

..::Cik Cookie dan Lanun-lanun Kecil::..

Balik kampung hari tuh banyak masa dihabiskan dengan anak-anak buah.
Bila nak mandi Sarah dan Ilham follow sekali.
Hatta Cik Cookie nak g jamban pun kalau boleh nak ikut.
Nak makan pun susah sampai berat hilang almost 2kg--->>sebetulnya nak cakap berat dah turun.
Sampai Puan Zainun cakap "tengok gaya mak long dah kurus skit".Syorganya..Normally Puan Zainun akan cakap anak sulung dia demuk hokayy..
Itu belum lagi seisi Cik Cookie nak berjimba-jimba kuar makan nasi kerabu Golok ngan girlfriends waktu malam, diorang pun nak melekat sekali.Buang karan betul.
Kalau boleh ke lima-lima nih nak bergayut ngn Cik Cookie

Ini keluaran tahun lepas.Latest version dari Cik Da iaitu adik kembar Cik Cookie.
Muhd Hafiz Asfraff.Dagu terbelah ok.----->>"Mak Long,gigi Mak Long kuning.Xgosok gigi ekk??"


Since Hafiz quit small, Cik Cookie tak berani pegang masa dia lahir dulu.
Cam lembik giteww.
Takut ehhh terlepas dari tangan.

Sarah Iman Danisha suka sangat wat cam gini time amik gambor.
Tapi sedikit malu jika di "agah".
Yang nih pantang Cik Cookie sarung tudung bagai, dia pun dah sengih manjang siap hulur tangan mintak bawak sekali.

Yang nih keluaran yang ke-2 terbaru.Adam Haikal anak kepada Pak Su Cik Cookie.Since Pak Su and Mak Su kerja, Puan Zainun jadi babysitter.
Budak nih di kira perampas kasihsayang Puan Zainun terhadap Cik Cookie.Begitu juga kasihsayang En.Kamarudin terhadap Cik Cookie.
Cik Cookie balik nak manja-manja ngan Puan Zainun and En.Kamarudin pun xkesampaian.
Jangan mimpilaa nak makan sedap2 air tangan Puan Zainun.
Sebab sekali Adam meraung 1 kampung boleh dengar dan susah nak berenti.
Jadi Puan Zainun akan attend dia cam anak raja.Jeles ok.
Harap badan je besar tapi gayat bila Cik Cookie lambung2 skit.
Nak je aku tarik tetek dia tuh.
Keluaran 2010 akan menyusul dalam bulan August atau September iaitu kembar
kepada Cik Da , Mak Teh.Kali nih apa pulak yang kan menyusul.Adakah Puan Zainun diculik terus???
--->Habiskan sepetang Sabtu ngan dia kat kedai dia.Makan nasi dlm polysterin sama-sama gara-gara dia xleh tinggalkan kedai and homestay dia sebab xde PA nak jaga.Suka...suka...

22 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dak sarah tue memang sempoi la muka die...
hehehehe...

faiq said...

budk2 tu dh taw buat peace x?

hisham said...

salam...cutenya pic2 vomey ni..si sarah tu ejek u tu..hehe

imHepPie said...

kalo cmni nk jdi bby sitter la ley kurus haha

sharamli said...

xnak kawan ngn cc sampai bila2...





















asal letak gamb02 baby...
geram..geram..nak cubit..ha3

green said...

comel giler cookie..
eyh salah..comel gila budak2 tu cik cookie..

hehe
;)

sHaH said...

comelnyer diaorg...

Wanie-san said...

wa!!comei2 ler baby2 2 sume!!

imam said...

anak buah dah ramai..cik cookie biler lagi..hehehe..nak tau jugak siapa pak long budak2 nie..

abu muaz said...

harapan .................

tahun ini akan dapat sekeping kad jemputan walimatulurus dari

1.......


2.anak laut

3.cikcookieee.....

ayie said...

comep pic no 4 tu....

Lifesaver said...

ramainya anak sedara :P

Si budak Aboi said...

cik cookie bile lagi?ahaksz

[s][u][e][h][a][n][n] said...

rata2 kata comil...yeahhhh mmg comil pun kanak2 tuh...




nak tau rahsia.....camner leh turun 2kg tuh....share ler ahakkkks :p

Vee Violet said...

comelnyeee...
=0
nak kidnap sorang...
=D ...
Waahhh... cik cookie memang kegemaran kanak2... =)

wirajiwa said...

hisk biorr betul nih,, sekejap tur jerr kau jaga dah besar dah budak tur? hiskk , tahyul betul nih..

mamai said...

menanti anak giant cc pulak nie bila agaknya

mamai said...

menanti anak giant cc pulak nie bila agaknya

aRien de GreaT said...

cik cookie,
from my observation la kan..u likes children much..is it.?..
then..
tggu ape lgi..
better go n find husband cepat2...
heheh

NOOR FATIN said...

comelnya!!

beautiful_rose said...

comel2 dorg tuh sume.....
geram rase nak cubit pipi y chuby tuh =)

et said...

alololoo..tibe2 rindu anak2 sedare kat umah..nak balik~