BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, January 27, 2010

..::Cik Cookie & Musim kawin::..

CC : Abg, sayang xmo kawin ngn abg.Kita cancel kan majlis nih.
DFK : Nape syg?kita kan dah janji nak sehidup semati.Syg nyawa abg.
CC : Abg bukan nyawa syg.
DFK : Kenapa syg?apa yg abg dah buat?
CC : Xde apa cuma xnak kawin lg.Xsedia ahh.lagipun byk lagi muvee xtgk. Syg xpuas mkn popcorn lagi.
DFK : nonsense laa alasan tuh syg.Khemah dah naik.Abg dah kerah semua bala tentera naikkan khemah. Kumpulan Kugiran yang syg nak pun abg dah booking.Mahal tau.
CC : Xpe.Abg kawin ngan orang lain.Lagi pun syg xmo dah kugiran-kugiran nih, syg suka lagu Tamil.
DFK : Tapi kenapa sekarang?Abg dah excited nih nak challenge Halina n SMS.Sampai hati syg buat abg mcmni kerana POPCORN.Abg kan selalu hantar popcorn kat opis syg tiap2 ptg.Apa yg syg nak abg buat.Apa lg alasan syg xmo kawin ngn abg?
CC : Syg tiada alasan..........

Itu antara kata-kata seorang perempuan yang korang xkan terfikir pun kalau itu keputusan yang dia ambil.ramai yang berkata "perempuan kalau kena gaya pandai pujuk ok je" tapi korang kena ingat xsemua jadi jalan ok.

22 comments:

Vee Violet said...

betul tue.
Vee setuju sangat2... :)

Mrs. Amie said...

hahaha, popcorn comes first!

el said...

pas kawin mkn popcorn lg BESTTTTTTTTTT wooooooooooooo rugiiiiiiiiiiiiiiii
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mamai said...

huh pakcik try pujuk la macam nie tak cuba tak tahukan hahahahaha

sharamli said...

ala...meh sini nak pujuk ngn pakcik mamai....mesti cair pny la...
pujuk ngn p0pc0rn..nak x?

sharamli said...

ala...meh sini nak pujuk ngn pakcik mamai....mesti cair pny la...
pujuk ngn p0pc0rn..nak x?

Wanita Itu said...

kamoo buat kakak ketawa laaaaa heee :p

daniadanis said...

haha..klakar dialog tu..nway cik cookie..i dh post kad kawen tuk cik cookie..jemput datang to my wedding ye..insya Allah..

Fiq said...

"perempuan kalau x kena gaya memang susah dipujuk"...=P

Uruchimaru @ kf said...

eceh2 CC saje adjust dialog tu kan!

sI tEDI said...

ekekekekke.. aku x reti pujuk!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ade gak pompuan yang x makan pujuk...keras hati.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pening wooo jadi ini mcm...
hehehehe...

yohteh said...

macam dalam wayang...!!!

ALoNa [CintamaniszLite] said...

Pose CC bercekak pinggang sebelah tu yg mahal tu, hehe..

Wanie-san said...

amboi..CC mcm nak mengamok je dlm pic 2...blom kawen xkan dah nak mintak cerai??ekekekekek

Naz said...

suka popcorn dan crita tamil?? hehehehe...

Amieynna Amin said...

ciannye..
"cintaku musnah kerana popcorn"
hehe..

~cc, smalam saya mimpi cc~

JMR said...

adakah dialog ni realiti atau fantasi???

faiq said...

popcorn...aku nk gak..hehe

Lifesaver said...

macam dalam cter drama2

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇