BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, January 6, 2010

..::Cik Cookie with Red Angels::..

December 31, 2009---->Good bye Cik Cookie.Kitaorg akan rindu Cik Cookie.
Kata2 terakhir dari student ICHS nih.
Selama 3 bulan Cik Cookie kena monitor diorng kat department Cik Cookie inilah antara saat yg xbest tahun nih sebab kena berpisah.Sebetulnya xbest sebab xleh lagi main mata ngan Clinical Instructor diorg iaitu Mr Irwin.Huhuhuhu....
Nih antara pic yg sempat Cik Cookie amik ngn diorng.
Red Angel with their pop-Mr Irwin

Mr Irwin yg super duper cool tapi sedikit slenga bila Cik Cookie kenakan dia.
Sexy is it?

This girl namanya Shafiqah xsilap.Pendiam tapi sekali bercakap amik ko.1 wad boleh dengar.


Yang nih kurang pasti nama apa.Xsilap Fisha.Memang xde mulut.



Nih ketua darjah diorang.Cik Cookie xtau nama dia apa.ramai sangat nak ingat.Suka bertanya budak nih.


Yang nih sape ekk?Tapi suka sembang ngan Cik Cookie.

1 of my feberet student Najlaa.Since kitoarg same saiz jadi lebih ngam.Mulut pun lebih kurang je tahap puaka.Dia budak Melaka,

Yang nih kawan baik Najlaa.Cik Cookie lupa nama .Fisha xsilap gak.Nama diorang lebih kurang je sama.

Nih Leen atau Mazleen.Jenis cool je dalam kelas tapi cam mudah majuk.Hati baik n lembut sangat orangnya..
Itu antara student yang seisi pagi je Cik Cookie amik.Yang seisi petang xsempat sebab Cik Cookie balik awal nak berkejar balik Kelantan.Wish u all the best girl.


23 comments:

seroja jingga said...

cik cookie ni hspital mane nih?? pink lagi

jane said...

ngeheheheh~
confius jap mcm ne nk kata laki tu seksi???
kehkehkehkehkehkehke

sI tEDI said...

mr irwin macam rupe syed muszafar.. hahaha ha

Amieynna Amin said...

hensem nye mr irwin tu..
single ke?
hehe
cik cookie jd chekgu la ni..
hehe..

juk said...

cik cookie nampak slim sikit masuk thn baru ni. apa rahsia anda? cerita pada hamba..............

et said...

ramai ouh yg chumel2..nak soh kem salam da x sempat..alaaa~~

Shifu67 said...

tiba-tiba rasa macam nak masuk sepital la pulak...

edehh.. edehhhh.. sakit tang....

sHaH said...

cantek2 gadis itew...
nak satu leh?

wirajiwa said...

amboii cumil2 belaka, datang ngan pakage nih..adoiii...

panggiL guA siv. said...

cc keje ape sebenornye?

imam said...

mulut puaka???

cik cookie buat en imam teringat kat membe2 en imam dari N9...
selalu diorg cakap yg imam mulot puaka..


Membe :ORG MELAKA MULUT PUAKA...
IMAM : CILAKAAAA...

izan said...

cik cookie

asik main mata nanti luruh bulu mata..... waaa... ramainya anak murid.

saat main air mata tu yang tak tahan... nanti bengkak2 mata... tapi buleh lagi ketawa kuk kik kik...

ayie said...

hoh..red angle..
kim slm kat fisha tu...he..he...

el said...

laaa tercr2 lah cc pki bju pink tu
xde eh..hehehehe

abu muaz said...

comel-comel lote budak-budak ni.

Lifesaver said...

mengajar ke CC?

mamai said...

cik cookie nak no tepon yang tudung oren tu hehehehe

Uruchimaru @ kf said...

slenga?apekah itu CC!

aRien de GreaT said...

arin bukan nk komen ape la..cuma stu je...arin nmpk cik cookie nih mmg la seorang yg mudah in...smua org mcm kawan lama jer...cayalah

Vee Violet said...

Sweet je semua...
=)
Vee suke tgk cik cookie senyum... ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedih diaorg kalau bace blog ko...
semua name ko tak sure...
sedih2...

en_me said...

jeliternyerr uoolsss.. ehehe

leadleedeea said...

cam seswai je Irwin ngn CC...oooopppppssss~!!!!