BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, January 8, 2010

..::Cik Cookie with Love::..

Kalau tahun lepas Cik Cookie dah say good bye to Red Angel, early this year lak Cik Cookie say SAYONARA kepada SN Liza, SN Effa dan Untie V.Anjalai.
Masing-masing akan mulakan bertukar arah ke tempat lain.
Ngan SN Liza yang banyak tolong Cik Cookie mula2 Cik Cookie masuk department nih.
Dia macam mentor Cik Cookie.Banyak beri tunjuk ajar kalau xpaham.Tanya je apa dia akan jawab ngan tenang.Sporting sangat.Cik Cookie lebih suka panggil dia kakak.She's so adorable.
Kak Liza akan further study dalam course ICU kat Hospital Sungai Buluh.

Yang nih plak SN Effa.Macam mentor gak sebab Effa salah seorang yang senior kat department Cik Cookie.Dia telah bertukar ke Hospital Tengku Ampuan Jemaah, Sabak Bernam.
Kak Effa orang yang sangat cool gila tapi kalau marah memang xde sape berani tegur.

Orang yang kitorg celeb8 tak puashati ngan pic nih sebab donut nih lagi expose dari pic diorg. SN Azura maintain walaupun mata cam nak tertutup sebab xcukup tido.

Owhhh..perempuan nih bukan orang yang diraikan.Harap maklum.Dia adalah PA baru our HOD, DR Rashidah Baba yang menggantikan Azza yang telah bertukar ke JPJ Negeri Johor.
Zuriah orang Sarawak....Nafsu makan dia cukup besar mengalahkan badan dia yg kecik.Boleh makan sambal udang, brownies dan dessert yang lain serentak.Makan untuk 2 katanya sebab pregnant 5bulan.Cehhh....Sebetulnya dia telah menyental licin Properity Chicken Burger bersama Cik Cookie.Tapi Cik Cookie makan Mc Flurry Oreo ok.No more burger from Mc D.

Say GOOD BYE to Dunkin Donut. Cik Cookie langsung xsentuh.Gila cuak takut xleh berenti bila dah start makan.Rugilaa program diet i.Walaupun X'mas tree dan Snowman tuh sangat gojes tapi tahap keimanan masih tebal.Hoyeahhh..kena gigih.

Brownies from Secret Recepi nih memang tersangat sexy. Cik Cookie memang xmenahan kalau tengok.Nasfu menggelodak lagi dasat tengok model suar dalam kat majalah.Dan hasilnya sepotong terlepas masuk ke perut.

Pertama kali dalam hidup Indulgence nih tidak mampu menarik perhatian Cik Cookie.
Biasanya Cik Cookie akan menjilat cream tuh ngan penuh nasfu.

Hasilnya mereka dapat handbeg dari kitorg. Gigih Cik Cookie g beli kat SOGO malam semalam. Akibatnya ke SOGO, niat Cik Cookie hanya nak beli handbeg untuk diorg tapi tersasar ke Ladies Wear yang ngah sale.Padahnya, sehelai jeans Applemint terbayar di kaunter.Cisss....
Apunpun untuk mereka yang nak mulakan kerja di tempat baru, all the best dan buat yang terbaik tanpa memilih siapa pesakit kita.Dan buat Untie V Anjalai selamat bersara.Enjoy bersama-sama cucu di rumah.Maaf xsempat jumpa sebab kamu balik awal dan Cik Cookie ada hal ketika majlis hampir bermula.All the best.


20 comments:

Shifu67 said...

adehh.... adehhh.. sekali lagi aku rasa macam nak masuk sepital

adehh... adehhhh...

marinahunny said...

adess sedapnye brownies tu...

sharamli said...

rugi..memang rugi CC..xperlu diet 0k..ha3

sharamli said...

rugi..memang rugi CC..xperlu diet 0k..ha3

sI tEDI said...

nyummi brownies

selamat maju jaya buat mereka yg pergi itu

Amieynna Amin said...

donut dan cake itu sungguh menarik perhatian saya..
tengok je da taw sedap..
hehe..

nuRuLain_zAiNi said...

adui..sedapnye kek..

beautiful_rose said...

huhuh donut tuh mmg sgt menggode perut! tbe2 tingin nk mkn donut lak..huhuuhuh

Cik Rara said...

haiya..sgt jeles tgk beg tu.. :)

mamai said...

kita masih di sinikan cik cookie

Shahrul Azry said...

sedap2 =P

abu muaz said...

tak payah pura-pura berleter bila sudah beli jeans tu...memang nak beli pun. Nafsu belake tuuu....

leadleedeea said...

wau...kuat btul CC tahan nafsu mkn yek..bagussss~!!! tapi kalau bab2 shopping mmg kita akan kalah CC..lead paham..heheheh~!!

seKut taWar said...

godaan donut tu amat hebat...hehe

iNaLdaFoto said...

Syabas ler pasal CC tahan godaan ngan makanan2 hebat tu..hehe
Cuma CC masih tak tahan godaan terbeli jeans pulak tatkala nawaitunya lain ketika ke sogo ri tu..ye..

iNaLdaFoto said...

Syabas ler pasal CC tahan godaan ngan makanan2 hebat tu..hehe
Cuma CC masih tak tahan godaan terbeli jeans pulak tatkala nawaitunya lain ketika ke sogo ri tu..ye..

Uruchimaru @ kf said...

CC xpindah sekali?

cik selamah kundang said...

dem..harini dok lyn cuppies ngn cake punya blog sj.gila terliur...SR le santapan dinner japgi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

meriah nye...
dapat handbeg...
hehehehe...
kira rezeki kaunter tue la ko beli jeans tue kan???
hehehehe...

Lifesaver said...

oh!kek!kek!donut2!mahuuuuuuuuu~