BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, January 9, 2010

..::Cik Cookie, Cinta Kolestrol, Hippo & Harum Sundal Malam::..

Holaaa semua.Kali nih Cik Cookie bersiaran dari bilik tido sajo.
Malas nak kuar and lepak-lepak kat hall sebab MALAS.
Boleh jawapan cam gitu?
Hari nih mmg malas, harapkan rajin je bangun mandi mandi, kalau x boleh tertukar ngan bau kambing gurun.Brother and sistah buat apa weekend nih?


Kat sini Cik Cookie nak berkongsi amalan green green grass yang Cik Cookie amalkan untuk turunkan badan yang berat ngan lemak-lemak makanan seperti KFC, Mc Donald, Kenny Rogers dan donut bagai. Cik Cookie amalkan jus hijau setiap 2hari dengan memblender semua sekali dan gogok dalam giant mug.Korang just blender celery,timun,apple hijau,peria katak dan chili benggala hijau.Then minum.Pahit?semestinya tapi sedap.Kalau xleh masuk tekak gak campur jus oren cam FeelFresh.Hasilnya mmg lumayan pak.Kolestrol boleh turun sampai 4.2.Itupun Cik Cookie wat test after heavy breakfast semalam.Normally cholestrol Cik Cookie 5.2.Itu stabil je tapi lebih baik make it more stable. Yang high selalu Cik Cookie check kat patient atau orang2 lain ialah 7.2.Not good ok.

Habis cita tentang Cinta Cholestrol kita sambung plak pasal Hippo.Cik Cookie dah berjaya redeem Hippo nih kat Guardian Setiawangsa semalam.Akhirnya MooMoo dapat teman gak setelah lama berlonely.

Jadi malam tadi Cik Cookie berteman Hippo with MooMoo dan Bunga Harum Sundal Malam.
Gila sexy bau bilik tido aiii.Auwwww....Napelaa xde pontianak jantan.Ishhh...ishhhh.....



28 comments:

el said...

kahhhhhhhhh pontianak jantan tgh tgu call dr kamoo lah cc...derang on jerk...berdekah3

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku dah lame nak bear dari guardian...
nak beli je la...
kumpul stem lame sgt...
huhuhuhu...

Shifu67 said...

ehhh... kena jadi pontianak pulak ke ni...

diet2 gak...tapi kena ingat, jgn sampai jadi papan sekeping dah laa...

errr... nak ayam ke daging...

dua2 laaa

Amieynna Amin said...

nak test gak tinggi mana cinta kolestrol saya..
huhu..
tp mcm seram je..sbb takut nak hadapi kenyataan..
huhu..

saya ade gak kumpul setem guardian tu..tp da ilang..so malas nak kumpul lagi..huhu..

nur 'adli azhari said...

bgus la petua tu!

mamai said...

tumpang tidur cik cookie

NUNU EERA said...

bgi la nma hippo 2 PooPoo plk..
so ade PooPoo n MooMoo..;)

cikmemy said...

katil dia...siap bunga2 lagi.hheeehe

sI tEDI said...

aku x pernag check kolestrol CC :)

JMR said...

aku pon xnah check kolestrol gk..umi aku dh bising2 suh g check..

aRien de GreaT said...

arin pnh cek...dpt 4.5...
huhuhu...tpi tu lepas msuk marathon..hahah..skunk dh melantak xhengat..xtau la bper...

err..tringin nk bau live haruun sundal mlm tuh

jane said...

waaaaaaaaa...srius ke tu bunga harum sundal malam????????
nak amik katne tu cc...kekekeke

akus suke la cter sundal malam tu
sedih...huhu
bukn takut tp sedih

pontianak jantan???meh baca blog aku..kahkahkah

LIZ; said...

comelnya hippo! :D

abu muaz said...

Bunga harum elok dah tuuu...namnya.
tapi kenapa pula ditambah sundal malam?

en_me said...

nak kerr.. ammvoiii

pakcik kordi said...

pakcik kordi kah langsuyr tersebut????=p

Firol said...

kang ada kat sebelh cc timetido..hahahaha

Uruchimaru @ kf said...

pontianak jantan lah pulok!

miss izan said...

comel nye cadar ;)

cik selamah kundang said...

kalo ada vampire hisap drh tgh mlm camni pun memng sanggup relakan je kan?

anak laut said...

salam....CC petua yang sangat berguna..

CintamaniszLite said...

wah CC..semangat ni..bagus..teruskan..

Psst..beriya susun barang2 tu utk simpan dlm blog ye..hihi..

Lifesaver said...

alamatnya..kalo ada pontianak jantan..smlm dia dah tido dgn CC..sambil memeluk

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sebelum tido cc kna cantik2 tau..mana tau pontianak jantan tu mai..hahhahaaa

Pais Chaos said...

pontianak betina ade yang cantek ke??

missdiya84 said...

kekeke..kelaka la cik cookie ni..dtg bebetul baru tau

cikTi said...

ihi,.

tringt plk cite kolesterol.,.
tp dia ciplak cita siam kan.,

bobbystar said...

mane beli badak tu??? pliz respon, detail k.. nk bli jgk..