BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, January 26, 2010

..::Cik Cookie @ TGV::..

Hari Jumaat lepas g tgk wayang ngn GF-GF.

Saje girl's day out.

Tengok cita Adnan Sempit.

Asalnya nak tengok Tooth Fairy tapi cam xdapat sokongan.

Sempit pun sempit laa.

Jadi booking tiket by phone saje sebab malas nak menapak g beratur beli tiket.

Nama pun hari bermalas-malasan ngn council of girlfriend kan.


Nih Afid--->Cookie, apsal ko suka senyum tanyang gigi?
Cik Cookie--->>Aku punya suka laa gigi aku.
Plan mula-mula nak pick up dia kat Kampung Baru tapi cam sia-sia je kan sebab umah dia kan ke kiri dan Cik Cookie ke kanan.
Jadi suh dia drive sendiri dan minta amik Dila kat Vistana Condo sebab Dila nak balik mandi dulu.Jadi Cik Cookie akan amik Kak Liza dan anaknya Nicha kat Au2. Bila sampai umah Kak Liza, Nicha tak ikut sekali sebab ngantuk dah.Abg Eddy nak ikut tapi dah kena sound awal-awal
"Only gen XY saje boleh join".Hohohoho....

Dari kiri Dila,Kak Liza dan Afid.

Dilla nih 1negeri ngan Cik Cookie.


Masa kitaorg amik pic nih ramai India sebab cita Tamil pun baru abih.
Pic pre- wayang xsempat nak amik sebab masing xcited nak tgk cita tuh melainkan Cik Cookie yang beria nak beli popcorn.
Kenap popcorn kat TGV KLCC nih sedap sengat weiii?
Kesimpulannya cita ADNAN SEMPIT memang best laa dan popcorn xleh dipisahkan
ngan Cik Cookie.
1st time tengok cita Melayu yang xde lawak plastik.
Nak-nak pulak ada ayat "geli-geli" dan "dalam hati ada taman".
Tuh daily word Cik Cookie kat opis.
wahhhhh....wahhhh......
Balik tengok wayang g makan AYAM LEKIT belakang RISDA AMPANG.
sedap n hangat.G laa try sae yang tau tempat tuh.Area Suzy Corner.
Tu jelaa nak cita ....
XOXO






14 comments:

imanshah said...

best ke citer sempit tu

Fiq said...

Ayam lekit? Camne tu? (serius tak tau...hehe)

Wanita Itu said...

gigi CC cantik!!!! :)

kamoo hilang ke mana..lama tak huodatesss nih?? :)

butterfly said...

CC..tgk movie x ajak wooo~~

mahu majuk lah cam ni..

mamai said...

bila turn pakcik pulak nie

violetless said...

akak!!tak tgk lagik!!!nak tgk!!banja kak..banja..ahahah

abu muaz said...

orang pasir mas ke Dilla ni???

Cik Rara said...

adnan smpit mg besh..asyk gelak guling2 je dlm wyg.. :)

JMR said...

Adnan Sempit pon layan kan..tooth fairy pon best gk.aku dh tgk.Nuff sponsor semlm..heheh..ko pon kaki wayang ek?

Faarihin said...

tak tengok lagi citer adnan sempit itu.. best eh?

ɥ˙ɐ˙ı˙ɹ˙ʞ˙n˙ʎ˙s ɐ˙u˙ɐ said...

comel lerr senyuman kamu.ngee~ =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
ladies day la nieh...
hehehehe...
sesap ke popcorn tue...
same je kot...
just ko addict...
hehehehe...

pakcik kordi said...

best cte tu kn waks!?

Lifesaver said...

adnan mmg sempit..ahahhahaa