BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, August 4, 2009

..::ARGHHH....TENSIONNYA?::..



Sakitnya jiwa.Rasa mcm nak meletup je kepala otak.Balik umah igt blh riklek2 n rehat2.Nak tido awal pun blh terbantut.Sakit jiwa.
Apa korang rs bila ko balik umah sidai baju, alih2 jumpa spender jantan, boxer jantan and baju jantan?Umah korang plak umah ppuan?Apa korg pikir?
Dah laa basuh ngan spender aku n yg lain.Dibuatnya ada kuman Hep B and C xke mampus awal.
Ke korang ada basuh gak spender pakwe korang?
Kot skali pun nak berkasih sayang n menunjukkan rs take care jgn laa basuh pakaian jantan yang belum tentu jadi laki ko.Skali pun sangap gak nak menunjuk rs sayang yg xberbelah bagi tuh basuh asing jelaa.Janji ko asing bj boypren ko yg xberapa ensem tuh ngn spender aku. Ko nak simpul mati spender bf ko ngn bra ko pun aku xkisah.Marah sungguh Cik Cookie.Menggeletar nak marah nih. Cik Cookie geram sangat Cik Cookie sidai betul2 depan pintu nak masuk tandas. Amik ko ngn niat suci murni nak show your love kunun.


19 comments:

missdiya84 said...

ahaha...adehai..yang bipren pon satu.ape kes suar dalam pon nak kasik gf basuh...eeee yeyekk betul perangai..

jemarisepi said...

JAP JAP NAK TARIK NAFAS...HUHHHHHHHH....ERMMMMM..HUHHHHHHH...ERRRMMMM....
SABO CIK COOKIES,AKAK FAHAM..MEREMANG JUGA BULU MATA NI...RASA CAM BULU MATA DAH TUKAR JADI BULU LAIN NIH...
AKAK DULU BERCINTA JUGA NOK..BERKASIH SYG JUGA NOK...BOYPREN AKAK 100 KALI GANDA ENSEM NOK..100 KALI GANDA TEGAP NOK..TP X ADER LAH SAMPAI YG DALAM2 TOLONG BASUH TOLONG JAGA NOK WALAUPUN HAKIKAT SYG GILER...PELIK BUDAK2 SKUNK..LOM JADI LAKI LAGI TUH...JGN ESOK2 BILA LAKI BINI CEPAT JEMU PLAK...ADERRRRR..

cookie devine said...

Nad--->>Nak je menderem speder tu.

cookie devine said...

Jemari--->>Aku ni xnah rs semarah ni sampai airmata love aku pun kuar.

nabilah_2908 said...

hahahahha....
sape punye tu cik cookie...
adeh....loving sungguh dia tu yer...hrumm...bila bercinta tu..berpada2 la... :)

butterfly said...

jijiknye cik cookie...
yerkk!!
i mmg lerr syg kt my bf..
but xde laa nk tunjukkan kasih syg cam nie..
huhuhu
=)

TerubukMasin said...

sbr cik cookie...sbr..smpi ke tahap cm tu arr..cuci spndr bf..tk rock langsung!!!!kehkeh..

Lionel Azry said...

giler ape ni?

NaDiA yUsOf said...

hahha..mmg klakar la..
tak sesuai langsung cara berkasih syg..

cookie devine said...

Nabilah,
Jangan dibuat tau kj mcm tuh.kita xtau dia sakit ape.

cookie devine said...

Butterfly,
Kita syg bf byk cr lain leh tunjuk.tapi klu nak gak motip suar dlm, ajak bf g shopping sakan beli semua jenis suar.

cookie devine said...

TerubukMasin,
Bau spender tuh lebih teruk dr bau tong smpah Cik Cookie.Hidung Cik Cookie ala malu2 terlanggar spender tuh.

cookie devine said...

Lionel Azry,
Budak ni lbh dr gila rsnya.Show ur love kunun.yurksss....

cookie devine said...

NadiaYusof,
Cik Cookie sentap tau ngn cr dia.Seolah2 nak tunjuk yg dia ada bf.

cookie devine said...

NadiaYusof,
Cik Cookie sentap tau ngn cr dia.Seolah2 nak tunjuk yg dia ada bf.

Pais Chaos said...

spender laki-laki bunian kot.

Amieynna Amin said...

ceh..
br bcinta da cucikan spender..
hehehe..
i xpernah alami..
but then dpt mbayangkan kmarahan cik cookie..
sabar yer..
mungkin die nak meniaga tu..
huhu

cookie devine said...

Pais Chaos,
klu Cik Cookie tu spender bunian dah lm Cik Cookie amik peluk cium n wat tido mlm.

cookie devine said...

Klau kwin tgk spendr pun xlalu.