BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, August 4, 2009

..::Layan Tagg::..




Rules : You must thank the person who gives you the award . Copy logo and place it in your blog. Link to the person who has nominated you for the award.

Thanks to Nad sbb tag Cik Cookie.Dah lm xkena tag.

Name 7 things about yourself that people might find it interesting .

  1. Mulut xreti nak berenti bercakap. Kalau satu hari xbercakap atau byk diam sah Cik Cookie lapar.Berenti cakap sbb nak tido.
  2. Muka sentiasa senyum and suka ketawa.Satu hari xgelak rs mcm xkena.Pantang jumpa org mesti suka bagi sedekah senyum.Nak sedekah harta xda.Senyum je blh bg.Polis trafik pun Cik Cookie bg senyuman selamat pagi time jam.
  3. Susah nak serious.Seolah2 seriuos itu satu "telakar".Tapi time serious mesti tgk macam lawak.Lawak Cik Cookie mesti ada kaitan ngn perjalanan hidup Cik Cookie hari tu.
  4. Suka makan.Semua benda nak makan.Nak2 kalau xnah jumpa lagilaa nak try.Sesuai ngn bentuk badan yg comel.
  5. Kalau suka makan mesti Suka memasak dan cuba resepi yang baru especially dessert.Pandai masak soup tapi xreti guna santan. Hari 1st time masak tempoyak dan hasilnya----->>licin.
  6. TV ngn Cik Cookie bagai irama dan lagu.Sebulan xda tv macam kn hukum penjara seumur hidup.Hari Jumaat dan Isnin biasanya adalah hari membeli CD.
  7. Suka "berhibernasi" a.k.a suka tido.Pantang ada ms free mesti nak tido.
----->> Tag ni adalah untuk sume blogger yg singgah kat blog Cik Cookie.


6 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe,,,like the idea..."suke berhibernasi" hehehe..kelakar la.. :)

butterfly said...

leh ke i amek nie?
hehehe...
muke x malu kan?

Lionel Azry said...

ingatkan orang dah tak layan tag :P

cookie devine said...

Nabilah--->itulah habit yg xblh dipisahkan.ketuk pintu mcm naak runtuh pun blm tentu Cik Cookie bgn.

cookie devine said...

Butterfly sygku,
Mmg ditujukan khas kat blogger2 yg singgah.Jangan malu jgn segan.

cookie devine said...

Lionel Azry,
Hahaha,dah berzaman xwat tp enjoy gila.