BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, August 16, 2009

..::Jeles::..


Macam xkena je n3 tapi yg btlnya mmg jeleslaa ngn Wanita Itu.Dia ada template yg sgt cumelll dan yg pasti Cik Cookie jeles.Jadi Cik Cookie pun mengkodek minilappy Cik Cookie nih sampai dapat apa yg Cik Cookie nak.Nasb baik xbarai lappy nih.bape kali dah jth dr riba Cik Cookie.
Stelah dinilai dari semua aspect kesenian Cik Cookie pilih yg terpampang sekarang.Apapun thank u so muchhh pada Wanita Itu.Jeles Cik Cookie....Many thanks again.


p/s : apsal ni weh xleh link ke Wanita Itu? Bodohnya Cik Cookie.
Mungkin Template nih mcm bebudak skit tapi oklaa kan ngn umur Cik Cookie always 17.I love it


28 comments:

RobinHood said...

jeles yang positive xpew!
itu buatkan kita mencuba tuk melakukan yang lebih baik...

(",)

cookie devine said...

RobinHood,
ngengeh..thanks robin.

mamai said...

aku pun jeles juga nie ...kenapa aku tak always 17 tapi always 37

cookie devine said...

mamai,
cucuk botox.always 7.

CINTAMANISZ Lite said...

Cik cookie lawa lagi per?? Gambar tecit kat tepi tu..cik cookie laa kan? Jelita pe..

cookie devine said...

mekacih Cintamanisz.iteww Cik Cookie 20thn lps.

BUJANG SUSAH said...

17 ker tahun 71.. hehehhehe... i luv u full... ha..ha..ha..ha

imHepPie said...

aiyakkk..nk gak template chumel2 cmnhe..nak menjeleskan diri gak ar huuu

JMR said...

R U SURE U R 17???

anaklaut said...

salam..

template yang sangat cantik..:))

Amieynna Amin said...

cik cookie..
i like ur new template..
cute comel..
klu first time masuk, mesti ingat dak sekolah nye blog..
maintain muda k..
nak gak template lawo2 mcm ni..
tunjuk ajarku sifu??

miss izan said...

seindah dan secomel tuan punya blog la ;)

Pais Chaos said...

yeahhh.. sweet 17th..yeahh!!

jemarisepi said...

so tweettttttttttttt...hihihihi...

sharamli said...

sy lagik la jeles..sbb sy pny CUN sgt..muahaha

et said...

hurmm..xde le kanak2 sgt pown..ok jep..^^

kalu cik cookie 17, sye lak 15 r gtu..mau lgi mude..wakakakaaa~

abu muaz said...

Cantiiiiikkkkkkk

aRien de GreaT said...

alalalaaaa...chumeeellllnyerrrrr (^_~)

cookie devine said...

Abg Bujang,
Hello...i'm still young ok.

imHepPie syg,
Click atas blh kiri.dapat template yg cumelll..

JMR,
i'm sure...don't argue.

anaklaut,
puisi indah...

amieyna sayg,
comel kan?1st time tgk kat blog Wanita Itu mmg suka sgt.

Miss Izan,
i miss u so much..

Pais Chaos,
kit geng kan?

jemarisepi,
kakak swettttttttttttt.....

sharamli,
sometimes simple much better.

et,
jom masuk geng ngn Pais Chaos.Geng always 17.

Abu Muaz,
harap anakmu cumell mcmku.

aRien de great,
amiklaaa..kita kan jiwa love.kongsi mehh..

♥chentaMAYA™ said...

shumel sey!
aq suke!

butterfly said...

cik cookie...
comeinye layout nie!
jelez..jelez..jelez..
wanita mane kah itu yg cik cookie dpt ilham?

Paan Tanpa Adik said...

Saya nak kawin. Ngan awak boleh?

triple x malaya said...

apsal nak jeles2 ni...cool la sikit..

cookie devine said...

chentaMaya,
cumelll kan?hehhehee(dah jd riak)

butterfly,
http://wanitamutalib.blogspot.com/

soweyy.Cik Cookie xleh link.dah mcm bongok sgt.hukhukhuk..


Paan Tanpa Adik,
ko ter"xtra" tgk The Proposal ekk??

messyremo said...

hehe~~

mne akak wanita itu tu..

tak mai sini lagi ka...

siap de kredit name die lagi nih..hehe

Firol said...

Smart smart...

Wanita Itu said...

ihiks..

kak cookie nie hee..

bukan template sayo pun hee..

sapo2 leh amik kan kak..

cuma template dia skit sgt kan kak, tak byk choice..

dek omar ~ kak dah mai dah nie hee..

kak cookie ~ comey la kakak nie tehehe.. *_*

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

dua-dua pon tomeilar....