BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, August 6, 2009

..::LoUdSpEakeR::..


Pernah x korang terserempak ngan manusia yg suka dgr music tapi wat loudspeaker yg tahap gabannye?Pastu dia bwk jalan ke hulu ke hilir tanpa mengira tempat tu adalah tempat yg di larang buat bising atau laluan ke bilik Pengarah korang?Pastu selamba badak dia jln tanpa peduli org yg sekeliling sakit telinga dok dgr lagu2 dia.
Kat tempat kj Cik Cookie ada sorg species nih.Sekali Cik Cookie jumpa depan Bilik Pengarah.Lagu dia pasang kuat.Yang pasti lagi Mayu yg jiwang xingat."Dia ko panggil syg, mana satu mahu mu".Adusss.....Bergegar taik telinga aku.Cik Cookie tau laa awak menyokong industri muzik tempatan tapi agak2 laa kalu berjalan bwk specimen darah pun awak pasang lagu bagai nak bg dgr satu hospital. Ko jln ala-ala lenggang kangkung.Silap hrbln ko yg aku pelangkung.Bila Cik cookie jeling ko buat mcm xda perasaan.Xkisah laa kalau Cik Cookie sorg yg jeling, sume org yg selisih pun tgk dia semacam.Dia plak wat muka slenge.Aduhh....
Cik Cookie dapat rskan dia nak jadi Faizal Tahir tapi bakat xseberapa.




10 comments:

DIK AN said...

Saya rasa dia ada masalah membezakan antara radio dan henpon.

cookie devine said...

Ko tau Dik An, Cik Cookie rs nak hempok ngn kerusi je.

missdiya84 said...

barula meriah cik cookie...satu HKL leh dengo..tayah yang lain2 sebok nak bukak radio lagi.huahuahua...

tapi kan agak sakai gak ehh perangai die hahaha..

Pais Chaos said...

tu lagu scoin tu.. hahaha

butterfly said...

Die sbnr nya ada masalah pendgran tu cik cookie..
OKU..

Amieynna Amin said...

cik cookie..
ok lg lagu melayu..dfahami..
klu lagu bahasa yg xdfahami..
lg pening..
i pernah dlm bus yg ramai org..
bsesak sesak..
pastu dgr lagu2 yg membingitkan..
rasa mcm nak sumbat phone tu dlm mulut die..

Kap said...

lagu spring sampai hati ada tak?? ;-)

cookie devine said...

Pais-->Sian Cik Cookie.Coin sume dia amik.habuk pun tarak.

Butterfly,
Cik Cookie pun rs gitew.

cookie devine said...

Amieynna,
Cik Cookie pernah kn skali dln lrt nak g kj.Dah lagu yg sepatah haram Cik Cookie xpaham,pastu kepala terhangguk2 mcm belatuk.

cookie devine said...

Kap,
tila spring je Cik Cookie ada.