BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, August 30, 2009

..::Semalam::..

Salam semua.1 hari xonline rs mcm sthan.Semalam g upgrade BB kat Maxis lama gila.Naik kematu Cik Cookie kat situ.Bayangkan dari kol 12tghr sampai 6ptg kat KLCC tercongok mcm org bodoh.Tapi disebabkan azam nak upgrade punya psl Cik Cookie sabar je.Orang xdalaa ramai sgt tp system lak down.Aduhhh..Elok2 system ok, printer lak wat hal.Dalam kol 530ptg, BB Cik Cookie xleh gak activate.Kena ikut manual.Ayoyaii...Dahlaa nak sayur dok situ, kena lak manual.Geram sggh rsnya.Sain2 apa yg perlau then cabut.5jam dok situ nak tau Maxis bg apa?Kurma 3biji wat nunggu.Ceh...nak amik hati Cik Cookie kunun.Bontotku dah kematu dapat kurma je.Ingat dapatlaa Blackberry.Cehhh....
Dalam masa dok nunggu tuh,Cik Cookie xdalaa buang masa pun.G lepak Kinokuniya.And hasilnya Cik Cookie beli buku
*
*
*
*
*
Ni blogger yg kenalkan pada Cik Cookie iaitu puteh.itu.aku.Bkn kenalkan jg, Cik Cookie ada follow blog dia and dia beli buku nih.Nampak cam menarik, so Cik Cookie cari jelaa alang2 dah lepak kat Kinokuniya tuh lama2.Dari dok buang masa kat Maxis baik Cik Cookie bc buku.
Baik korang bc buku nih klu ada peluang.Seronok.Byak yg kita blh bljr and kita xketahui.
Kesimpulannya blh dibuat untuk hari nih ialah jangan laa kamoo merungut masa menunggu sesuatu.G laa kedai buku cr buku.Jadi ulat buku mcm Cik Cookie.Ulat buku kah aku?
Nanti bila g kedai buku lagi nak cari yang ini plak
*
*
*
*
*
Yang nih pun macam best gak.Harus cari nih.

--> Photographer iteww nak bc buku nih walau hakikatnya pemalas gila nak baca buku.Nak amik hati aku laa tuh.hukhukhukhuk...Untuk dia adalah majalah Camera Digital


2 comments:

Monkey D Luffy said...

bosannya ko masa tunggu tu

kalau aku boleh tido kejap

cookie devine said...

ko upgrade x?