BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, August 25, 2009

..::kena Tag ngn Miss Violet::..

kena tag bulan Pose mmg best sementara nak tunggu waktu berbuka.Dari Cik Cookie tido mengalahkan beruang baik wat jwb tag kan?Apapun thanks to Miss Violet sebab sudi tag Cik Cookie.Love u so much.

K mari kita menjawab ini soalan.

1-Anda rasa anda hot?
Of coz laa i'm hot.sexy pun kn ada k.and absolutely adorable.Jadi kamu di luar san jgn jeles.Pujilaa diri sendiri jangan nak tggu org puji kerana kita dilahirkan cukup sempurna tiada yg kurang.Kejadian Tuhan itu sempurna.Ingat tuh..

2-Upload gambar ke sayangan anda!




3-Kenapa Anda Suka Gambar Ini?
Sebenarnya byk favourite pic Cik Cookie tapi nih je yg jumpa.Walaupun di snap ngn hp camera tapi ckp syg nak delete.Yang memula tuh suka tgk sawah padi tepi bukit masa g mandi air terjun.Cantik sehh...Yang ke 2 tuh pic Moo Moo masa dalam flight nak balik kg.Ngah cari hp dalam beg tertarik dia plak.Snap je. Yang ke 3 masa kat opis.kawan tlg amik.Saje je posing ingat camera x on.Skali click bunyi n itulah hasilnya.Comel kan?(harus aku pasan lebeyyy).Pic yang last tu kat opis lama Jabatan Latihan Khidmat Negara(JLKN).Kak As yg amik.Masa tuh dengar CC Rain wat lawak org kawin.Nak gelak lebih cam malu gitewww..Banyak lg pic tp xlarat nak upload.Lagipun korang rasa menyampah nak tgk pic syok sendiri.

4-Bila kali terakhir anda makan piza?
Pizza??5bulan lepas rasanya.Masa tuh nak farewell party Dr Szetoo, Dr Hartini and Dr Rizmy transfer ke wad lain.Sedeyyy...

5-Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu papa yea tadi???Hurmmm...rasanya lagu dari 7 Pelangi.

6-Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
Tgk tv cita Indon "Matahariku".Bosan gila cita tuhh...

7-Selain dari nama anda sendiri,Anda suka dipanggil dengan nama ape?
Hahaha..Cik Cookie byk nama org blh pggil tapi paling suka COOKIE..

8-Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori..
..::JemariSepi::..

..::Puan Nad::..

..::Abang Bujang::..

..::Apa Kata Hati::..
(budak comel nih rajin.harus bagi extra keja sekolah)

..::ShaRamli::..

..::TerubukMasin::..
(dendam tag haru tuh.Sape suh tag Cik Cookie)


dan follower yg dah terbaca tag nih (espeselli Pais, Paan, amieynna n semualaa....ngeengehngeh..

~Siapa No.1 kepada anda?~
manusia ni mmg kn bagi byk kj supaya dia slalu update blog dia

~Bagaimana pula No.3?~
blh ke dia nih?sebab blog dia terlampau serious.Ingat TERLAMPAU k.Jadi kita bg dia wat blog yg ringan2 skit seriousnya.huhuhu...

~Pendapat anda pada angka 4~
dia banyak bg support kat Cik Cookie walaupun Cik Cookie jarang singgah blog dia

~Kate sesuatu tentang orang ke 2~
Baby mesti sihat mcm Cik Cookie k

Akhirnya siap gak kija tag tag nih..semoga Miss Violet dapat bg fullmark.Sayang kamoo......


8 comments:

sharamli said...

arghhhhhhhhhhhhhhh

jemarisepi said...

alamak cik cookies...aku dah di tag lag...dah buat pun..ko lambat lah

jom cari tag lain yg ebih meneruja kan

BUJANG SUSAH said...

huh... banyak air tu.. best...!!!

missdiya84 said...

anda ketinggalan la cik cookie..kami..kami..kami...dah layan tag ni..dah.anda pon dah tercalon untuk melayannnye..semasa anda hilang 2,3menjak nih

nabilah_2908 said...

adeh...ade homework eh..hehe...thnks..nnti sy buat..(^_^)

CINTAMANISZ Lite said...

cik cookie; wlaupun gambar tu candid..tp cik cookie tetap kontrol ayu..hehe..


psst; sy gi pasar ramadhan beli kuih aje. Maleh ler nak wat. Sorang nak kuih ni, yg sorang lak nak kuih yg ni..hmm. Beli aje laa sorang 2 ketul..kuikui..

cookie devine said...

sharamli,
jgn tension.nnt dpt hypertension.


jemarisepi,
tag nih dah lm bc tapi lupa.skali Miss Violet tag kn wat meh..

bujang senang,
apa mkd kamoo????

Puan Nad,
Cik Cookie hilang kompas hr tuh.xjmpa arah.

nabilah,
kamoo jgn merungut ekk.kamoo bdk baik.

cintamanisz lite,
Ibu, cik cookie mmg aintain vouge giteww.hehehhe

hari masak biasa je.xlara.jam teruk td.leppas tu hujan.jadi nak masak lebih2 takut xsempat.ikn sardin sambal n kacang grg bodo je.

BUJANG SUSAH said...

sorry la yang.. abg x sempat la nak layan TAG nih.. tgk laa.. lepas kawin ke nnt eh...