BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, August 31, 2009

..::Hari Ini::..



Hari rs cam sonok sgt.Lebih krg lagu STUPID CUPID laa gayanya.Cam nak melompat2.
Nak tau nape?
Hari nih kuar berbuka ngn photographer iteww.
Semalam mmg plan dtg umh Cik Cookie.Jadi Cik Cookie pun masak kaw kaw laa.1 blok blh dengar Cik Cookie berperang ngn kuali n ada dengar cita budak sebelah nak pengsan bau sambal tumis petai Cik Cookie yg manis sbb lori gula terbalik dlm kuali.Then goreng sotong kunyit and sayur.Pastu grg ikan masin.1 taman bau.hohohoho...
Alih dia xdtg sbb cuaca yg mcm xizin.Frustnya.Cik Cookie majuk.Geram sgt.Sakit hati jgn cita laa.
Nak je buang dlm tong smpah semua yg Cik Cookie masak.
Dia sent mtk maaf and mintak ampun.Cehhh.jgn harap aku maafkan.Marah ni tau.
Last dia dtg umh.Amik makanan Cik Cookie masak.
Wahhh...cam terharu lak.Pandai ko nak sedapkan hati aku yg berapi.Kurang asam pya budak.Jadi Cik Cookie tapau laa supaya photographer tuh wat sahur.
Jadi berbalik cita buka pose hari nih kol 3 ptg dah kuar.G Sg Wang cari bandana Adidas sebab lepas pose nih kembali ke Tasik Titiwangsa.Nak kempiskan apa yg kembung.Sepanjang dok KL ni laa 1st time Cik Cookie g situ dan yg pasti bau dlm tuh busuk.Yurksss...
Cari pya cari xda.Kuar masuk sport shop xjumpa.Dari Al-Ikhsan sampai kedai yg ntah apa2.Yang ado hya Nike.Xsuka.Xchantek.
Then g Adidas kat Pavillion.Besar2 Adidas tuh xda.Sedeyynya.Alih2 beli botol air Reebok je.RM19.90.Btl macam botol air mineral tapi mak aiii regenya xnahan.Tapi sebab btl air lama cam dah xbest nak pki jd amik jugak.
Dia??Lebih pada kasut bola n beg nak ltk baju.Choiii....
Then g Kg Pandan sebab dia beria nak buka kat situ.Cik Cookie nak telur itik masak lemak.Kat restaurant tuh mn ada.Ni yg gedik nak majuk2 nih.So usaha gak laa cari telur itik tuh.Dari kg pandan sampai ke Ampang Point.Hasilnya nan ado.Sodehnya...
Jadi yg mampu dibeli kuih pelita utk dia and kuih tako utk Cik Cookie.
Kat kedai mkn order tomyam, telur dadar, ikan 3 rasa and kailan ikan masin.Cik Cookie nescafe and dia jumbo juice oren.Order berbagai tapi xabih.Membazir je...Nasi pun bg dia 1/2.I kan diet you.
Abih buka,smyg Magrib kat surau sebelah.Then trus g Tesco Ampang.Cari brg dapur Cik Cookie.Amik ko..Aku suh tolak trolley.Macam laki bini beli barang dapur plak.Hahaha..Tanda awal tuh...Malam nih tido mesti kuar air liur basi sebab mimpi dia.Ngehngeh.....
Siap semua dalam kol 10 lbh and yg pasti dia berkejar lak nak tgk bola and jmpa kawan-kawan dia.Game ape ekk?Real Madrid ke?4-0 kan mlm td kan?

-->sokong team Kg Parit Sulong.



7 comments:

oranglidi said...

sronok tu! bagus2. prmulaan y baek.

cookie devine said...

oranglidi,
rs mcm nak kejung dah.kn ayu2 giteww.

cookie devine said...

oranglidi,
rs mcm nak kejung dah.kn ayu2 giteww.

Monkey D Luffy said...

bahagianya berbuka bersama tersayang

jemarisepi said...

ALAMAKKKK...
SO SWEETT..
NAMPAK NYA X LAMA LAGI AKAK AKAN PANDANG DINDING LAH...
NI YG JELES NI..AKAK NAK AJAK SAPA EKKKKKK

sharamli said...

ehem..ehem..

ala..sakit tekak la plk...heeeee

cookie devine said...

Luffy,
i suka kat u, u plak suka kat mamat di kdi mamat.

Jemarisepi,
ko tp di hatiku.

Sharamli,
teruk ke sakitnya?meh cni nak ubt yg kaw kaw.baik pya.