BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, August 13, 2009

..::Keranamu Babi::..


Hari ni ngn semalam mcm xda mood nak blogging.Xtau nape.megkin sebab H1N1 ke atau sbb jamuan mkn2 nak sambut pose kn cancel saat akhir.Kalau dikira dan dihitung Cik Cookie rasa jamuan yg di"cancel"kan tuh yg menyebabkan mood nak blogging mati.Uolss pun tau kan Cik Cookie ngn makanan bgai irama dan lagu.Xleh dipisahkan.
Pagi nih department Cik Cookie dah bertukar seperti yg dijanjikan oleh bos.Bertukar ke medical.Harus uolss.Wajib laa blh Cik Cookie katakan.Ni gara babi iteww punya pasal.bkn babi terlepas ke department Cik Cookie tapi virus itewww ok menyebabkan department lain mengalami kebanjiran patients ditahap kritikal.Nasib baik tak tido atas tikar kat lorong.Itu menunjukan kepenuhan yg over sgt k.
Jadi tepat 11pagi, department kami menerima kemasukan 2 tetamu yg ditunggu sejak pagi lagi.2 pakcik yg tersenyum ikhlas.Cik Cookie balas balik cam staff lain gak.Ikhlas ok.Jangan nak pertikaikan.Baik 2,2 pakcik tuh.Dan yg paling mengembirakan,mereka bukan H1N1 patient tapi .....
|

|

|

|

Doktor kitorg pulak yg kena H1N1 dan Cik Cookie pulak yg assist staff lain attend dia check tempeture.Adakah aku disyaki juga?Esok kena wat blood test.Xnak aku H1N1.
Dah laa xkwin lagi.Jgn kata kawin,bf pun tarak.Dahlaa kena pakai mask sepanjang waktu kj.Lemas,rimas dan panas. Pakage lagi.
Wahai babi, kenape ko muncul di saat begini?Xkesian ke kat Cik Cookie?

16 comments:

missdiya84 said...

hehehe...cik cookie take care tau..
kalo nak rase happy pakai mask tuh..ape kate cik cookie..lukis bentuk senyum..pasti hari2 yang dilalui akan rase happy jerk..ehehe dan yang paling pasti semua org akan turut happy melihat senyum comel cik cookie tuh..huhuhu

Amieynna Amin said...

cik cookie..
mask tu mmg laa merimaskan..
tp skg ni da xkire rimas ke ape..
kene pakai gak..
khinzir oh khinzir..
nama laa kamu menyusahkan sume org!!!

Monkey D Luffy said...

baru ku tau ko keje hospital

Pais Chaos said...

naik pangkat la x lama lagi..

et said...

x ske pakai mask gak..tp, sbb blaja kat area sepital..tpakse..huuuu~

Kuwe said...

alehai babi si babi.

tp keje ape ni?

Wanita Itu said...

wah miss cookie..

arap2 takdo papo la hendaknyo ya..

mamai said...

aduh memang meletihkan la babi nie

semua pergerakan terhad sekarang

cookie devine said...

Puan Nad,
Smlm dah cr mask tuh kat pharmacy tp xda.ada yg plain je.nak xr pic "cemolot" tapi xda.

Amieynna,
Pernah rs x mask N95.kalo pki yg rs mcm nak mati sajork.

cookie devine said...

Luffy syg,
Nurse yg berdiri tuh Cik Cookie laa..sbb tu i tau apa u tulis.

Pais Chaos,
Mmg baik naik pangkat ilap hrbln.Hari keja hospital, esok masuk hospital.

et,
azab kan.amik ko.rasalaa mcmn Cik Cookie rs.hukhukhuk

cookie devine said...

Kuwe,
keja Cik Cookie tukang pemerhati dr menara tinjau.

Wanita Itu,
Eko xtau.den dah 1/2 mati.lomas paki mask.

Mamai,
nasib baik bkn kaki clubbing.harus aku insaf.

bubu253 said...

hope mis cookie k jerk....
may allah bless u alwayz....
krn babi sume org skeyt...
huhuhu

cookie devine said...

bubu253,
mmg keranamu babi.sakit hati tol.

CINTAMANISZ Lite said...

Cik cookie keje apa yg berkaitan ngan medical ler..doktor ler?
Gaya cik cookie mcm seketeri ler..

Mintak2 jgn ler cik cookie kena penyakit nie. Bahaya cik cookie..

Paan Tanpa Adik said...

Amacam result?

cookie devine said...

CINTAMANISZ lite,
CC bkn seketeri.Jgn bimbang.PA pun harus bkn sbb bos ppuan.kalu lelaki lain cerita...Yang pasti CC xda lg tanda2 nak sakit.ngehngeh..

Paan Tanpa Adik,
Syg ke kat CC?Xwat pun blood test sbb hr nih jarum kecik xda.saiz xl je adik.kn yg tu mmg sakit ler.