BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, August 31, 2009

..::Kena Tag ngn Imheppie::..


Cik Cookie tag lagi.Kali nih jadi mangsa Imheppie lak.Sahur ngn tag laa gamaknya hari nih.Mau kenyang sampai 2hari.Meh kita tgk apa yg nak di tag mengetag nih.


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
AKU..SEMALAM, HARI INI DAN ESOK

kENAPA?Cik Cookie rasa byk yg kita dah lalui,sedang lalui dan bakal lalui.Hidup kat dunia nih adilkan.Jadi wajar laaa Cik Cookie kongsi gdengan kamoo semua yang Cik Cookie sayang.


2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://musangthecat.blogspot.com

Blog ni sempena nama kucing Cik Cookie yg mati kena selsema.Nma dia Musang tp dia adalah kucing.Jadi kamoo diluar sana jgn tertipu.


3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
Semua ada.Merapu and meraban pun ada.Cik Cookie suka bercerita.Tentang diri Cik Cookie,pengalaman Cik Cookie,cinta Cik Cookie,kemarahan Cik Cookie,azam Cik Cookie, kawan2 Cik Cookie.(kecoh jer.macam dia sorg ada blog Si Cookie nih--->>ado aku kesah?)

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
Xnah pikir pun .Xnah sm sekali.Bengong apa nak close dah penat2 bg idea tetiba je ada rs nak delete.X moo laa.

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
Blog budak nih sgt cumelll.Rainbow2 giteww.Sangat jeles ngn blog dia.


6)Senaraikan 10 orang yang akan anda TAG. (8 dah ar)

Sangat laa tidak adil nak bg 10 sebab Cik Cookie syg kamoo semua.Sebagai tanda sayang and chenta serta adil dan saksama,kamoo semua wajib buat wahai follower.


7 comments:

oranglidi said...

huhuhu, rajen nye update..

green said...

gigih laa menjawab..

nway jgn lupe tinggalkn alamat anda di blog sy..

cookie devine said...

oranglidi,
Cik Cookie bkn kaki jln.jd byk abih masa depan lappy.

cookie devine said...

green,
Cik Cookie dah sent by email.

imHepPie said...

hehe maceh cik cookie..xkan belog je chumel..owner x chumel ke hik3..

sharamli said...

ala...0rg penah rasa nak delete bl0g...huhuhu..

jemarisepi said...

TAG..?
AKAK X KENA KAN..X KAN..
LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK