BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, September 1, 2009

..::Ampunkan Cik Cookie::..


Mula2 sekali Cik Cookie nak mintak ampun kat follower and sesape yg sudi comment kat blog Cik Cookie.Sebanya Cik Cookie xreply balik comment uolss.Sangat laa sedikit ms diperuntukkan depan blog skrg.Ada commitment lain yg perlu diteruskan.Ampun yaaa..
Nnt bila keadaan dah stable Cik Cookie akan online seperti biasa dan akan cuba sedaya upaya reply comment kamoo semua.Sayang kamooo semua and of coz laa sorry sgt2.

13 comments:

Monkey D Luffy said...

komitmen bercinta

lalalala

et said...

hoho..xper..mesti cik cookie rindu ktorg sumer..^^

TerubukMasin said...

blom rye lae..
jgn nk minta maaf awal2..:p

sharamli said...

eleh..seb0k tgk tibi la tu..hu3

sharamli said...

eleh..seb0k tgk tibi la tu..hu3

jemarisepi said...

Commitment len ekk...
sy tahu sy tahu..hihihi..
apa pun good luck dik...jgn ader entry sedey2 sudah...hihih

pigeon said...

xpe..xpe.. apa pun c.cookie mmg best..ehehe

abu muaz said...

bulan baik ni.... mudah sangat orang akan memberi maaf. tak apa bila semua sudah beres teruskan kembali. Selamattttttttt.

mamai said...

minta ampun juga kat cik cookie devine yer pasal selalu lambat coment kat lama cik cookie

Snowwhite Zone said...

hai cik cookie.. sedapnyer nama.. TQ sbb singgah blog sy.. eh?

exchange link nak? n slm kenal hehhehe

Firol said...

besar komitmen tu

oranglidi said...

xpe2.. wa pn kadang2 x balas komen gak. haha!

mizz saifa said...

ni 1st time comment kat blog cik cookie.. :) xpe x reply agi,, nanti bila dah active balik wajib reply.. hehe