BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, September 10, 2009

..::Sayonara::..


Maaf quality pic krg menarik.Masih bodoh dlm pggunaan hp SE

Hari sgt best and sangat sedeyy.Sob...Sob....
Budak yang bernama Azza sudah mahu perambus dari sini.Sangat laa sedeyy..Yang bestnya sebab blh g Putrajaya amik surat pertukaran Si Azza yang merangkap PA HOD.Azza akan bertukar ke Kementerian Pengangkutan Jalan iaitu ke Jabatan Pengangkutan Jalan Johor.Balik ngeri gak budak nih.

Cik Cookie tggu surat nih gak thn depan

Bila Giliran Cik Cookie nak transfer nih.
Cik Cookie taknah g Putrajaya sejak bertukar ke MOH. Masa kat Mindef dulu slalu gak g.SEkarang ndak ada lagi jalan2 sana.
G JPA dalam kol 945 pagi.Driver tuh sikit punya rempit xsampai 1/2jam dah sampai.G JPA rasa cam jakung sangat.Wahhh...wahh...harus macam rusa masuk kampung.

suka dia dapat balik negeri.sggh tidak adil.

Selesai amik surat Azza, Cik Cookie nak ke Bahagian Kewangan nak tanya pasal biasiswa nak further study.Cik Cookie nak further study kat School of Business(doa-doa Cik Cookie punya semangat nak bljr lagi ekk)Kena ke C2 iaitu bgunan sebelah.Disini mmg laa jakung sangat sampai blh sesat padahal jalan xsampai 50m.
Nampak jakung sangat.Siap mengomen lagi bangunan dah usang and byk yg retak.
Apun hari nih mmg sedeyy yang lebih

Good luck to Azza.Jangan kamoo culture shock bekerja ngn abang2 JPJ.Nak2 ko dapat bos yang ala2 muda kat sana.


20 comments:

Anonymous said...

cost apa yang cik cookie nak ambil tu cam tak sesuai la ambil business

khaLifah feDi said...

emm xpna sampai ag pn erkk !!!

sharamli said...

jgn nangeh..

missdiya84 said...

nak amek business ke??dah fikir masak2

pu3iman said...

nak2 plak dpt bos muda2 kat sana...

mmg jgn dilepaskan peluang buat Azza tu ye :p

bagus2 ambik business...untung2 nanti bleh bisnes cookies :D sokongan padu dr iman nih :)

et said...

alaa...cedey..nk kne tggl da..huk3..

mau samb blaja? gud~ teruskn usahe..nnt da abes, wat bisnes ley la tumpang jadik rakan kongsi..lalalaaa~

imHepPie said...

nak keje ctu la gnti tmpat cik azza...alalala~~

Cik_daya said...

semoga semangat nak belajar ada lagi yer ..amin (tlg doa)

el said...

jeles cik cookie kalo azza dpt abg2 hencem2 kat sn nti..heheheh harus 24hr nak transfer jugakk kann hehehehe

mamai said...

cik cookie saya pun nak apply kerja gomen la boleh ker

abang besi said...

cik cookie bl nk blk negeri?hehe...eh tkde la...best la dia kn blk negeri...dkt ngn kg halaman...

JMR said...

JPJ..heheh..leh tak clear saman>;-0

jai@jezz said...

aiyakkk... adik i pon Gred N17... padahal baru umur 19 tahun.. ishk..~ jelez i..

CINTAMANISZ Lite said...

Cik cookie nak tukar gak ke? Pi ler terus mintak kat pengarah jabatan cik cookie tu, hehe..

Tp naper nak tukar? Tgk tu cik cookie hepi aje...???

Wanie-san said...

nk sambung belajr??huhuhu bgus2!!wani xsabr nk abis beljr..mau koje!

triple x malaya said...

kirim salam kat azza tu...hehehe

Cicada2nd said...

berseri2 muka si azza tu. balik kg halamanlah katakan.

messyremo said...

rilek kak..

doa byk2..hehe

mne tau rezeki akak plak..

Kentut said...

huh? jabatan pengangkutan jalan? boleh kaw tim tak? heh heh heh.

Precious said...

Waa ... senyum panjang si Azza tu. Good for her. Dont weri ler, your time will come ek!
Hiks ... Jom kita calunkan fynn jamal sebagai calun Weblog Popular 1Malaysia.
fynn lagik