BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, September 23, 2009

..::Salam Aidilfitri::..

Salam siaran uollss.Yang penting salam aidilfitri.1st of all Cik Cookie ingin menyusun 10jari mintak ampun and maaf seandai tersalah post entry yg bukan2 pada uolls yg follow blog Cik Cookie.Mungkin ada topic and isu yg xsesuai ngn umur uols yang muda tang tang and kertu xigt tuh.Opppss..I did it again.Ampun yea.
Cik Cookie ssh nak post entry baru sejak bercuti raya sakan kat kg.Almaklumlaa, kg Cik Cookie di kawasan kampung yang indah dan permai nih kurang coverage nya.Biarpun pencawang Maxis tuh sebelah je umh Pak Mat Parang KOntot jiran Cik Cookie tapi line BB haram nak dapat.Jadi sepanjang bercuti nih Cik Cookie umpama kematian ANAK IKAN belaan Cik Cookie laa pendek kata.Nafsu nak beronline membuak2 tapi xda line nak guna.Maka berposelaa Cik Cookie dr melontar isu2 yg Cik Cookie nak share ngn uolss.Amat laa sedih Cik Cookie.Sedih sangat sampai tart nenas 1balang hari raya pertama Cik Cookie selamatkan di dalam bilik tido Cik Cookie.
Haruslaa uolss nak tenangkan hati yang lara nih.
Apapun semua itu xpenting sebab Cik Cookie telah berjaya memujuk Pak Su Cik Cookie dengan janji2 manis nak blanja sate 2hari 2 malam di Wakaf Bharu serta belanja minyak keta full tank(itu adalah janji palsu).
Apapun utuk follower Cik Cookie yang Cik Cookie sayangi and chintai, sekali lagi Cik Cookie memohon maaf andai ada salah dan silap sepanjang Cik Cookie bersiaran.Salam Aidilfitri buat kamoo semua.Doakan perjalanan Cik Cookie selamat ke KL hari Sabtu nanti.Cik Cookie juga doakan kamoo selamat sampai ke destinasi yg ingin kamoo tuju nanti.

--->>No signature for this entry.

6 comments:

jemarisepi said...

alamak..seyes lah nok,akak rindu bangat ngan ko...hihihi

akak baru semalam(SELASA) balik dari kmpg SDK yg cukup kebaboom...huhhhh..syonok suasana kampung...
sesekali balik harus lah x hingat KL kan...hihi..

alamakkkk...ulus nya lah kmpg ko ni smpi line botban pun tarak...hihih...tgk kmpg SDK,full line siuttt

apa pun kita jumpa kat KL isnin k...

Shifu67 said...

hari ni jenuh kawe beraya kat jalanraya di tanah merah....

emmm... nak ajak dtg rumah pun...tart nanas tinggal sekotak je lagi ni....

abu muaz said...

pergilah kat cc /cafe wahai cc.

Wanita Itu said...

owh patut la sonyap ajo..

cuti sakan ya heee..

JMR said...

SELAMAT RI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN KLO ADE TERSALAH LAKU&BHSA..TP TAKDE RASA NYA KOT KECUALI TIME SKOLOH LUH..HAHAH

violetless said...

kak cookie!!samat ari raya...maaf zahir batin.. ilebiu...