BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, September 4, 2009

..::Tag Di Zon Selamat::..


Salam blogger wehh.Baru bgn tido nih.Hari ni hari Jumaat.Jadi Cik Cookie amik masa rehat untuk tido2 beruang.Malam ni nak g Jusco AU2.Dengar cita ada J-Card Sale.Wahhhh....Haruslaa kena habihkan duit kat sini untuk raya nanti.Nanti raya xda baju nak pakai(ayat nih synonym ngn Mak Cik Cookie klu bab shopping).
Bangun tido terus smbung kj, biar masa rehat tadi ada berbaki 1/2 jam lagi tapi disebabkan Cik Cookie nih kakitangan kerajaan yang berkhidmat untuk negara, Cik Cookie msk awal.(Harap sangat bonus dapat doe).Sambil layan keja sempat jeling PC.
Alamak kena tagg lg.Sekali nih jd mangsa Mizz Saifa lak.Tapi Cik Cookie dikira dalam zon selamat kerana tagg nih telah dibuat bulan lepas setelah di tagg oleh Miss Violet.Kira pakai yg tuh jelaa ekk sayang?
---->>Masih lagi berdoa agar dapat bonus.Aminnn

11 comments:

♥ayudeadwish♥ said...

nak g shoping ea? nak itot~~ ley nge'pow' miss cookie.. hahaaa

cookie devine said...

wahh...wahhh...kamoo nih.meh.blh itut.agkt brg.hehehhe

et said...

btol2..jusco uh ngah sale..da pegi aritu..puas ati btol dpt shop nih..hohohohooo~

UcU mAnjA said...

Cik Cookies.
UCu pun stil berdoa dapat reward raya tahun ni dari gomen.
Kalau dapat alangkah best nye idup ni. Sama-sama kita doa k.

abang besi said...

bonus dpt tk cik cookie?mst dpt nye la..=)

cik cookie keje tang mana?

ps3=playstation 3..heheh,,,

mizz saifa said...

haha.. boley jer pakai.. nanti saifa chek jawapan cik cookie.. heehe

besshhhnya shoping... borong barang bnyk2 eh..

anaklaut said...

salam..


dapat bonus tu..:)) terima kasih singgah anaklaut

mamai said...

dah dapat bonus jgn lupa duit raya aku yer

Cik Skaf said...

jelesnyaa...! boleh pk2 ttg bonus. Teringat zaman2 masa keja ngan gomen,bahagia jek rasa.
Tp skang bila sebut2 ttg bonus raya ke, double pay ke, naik gaji ke... terus pedih rasa ulu hati...huhu.

cookie devine said...

et,
mlm nih harus g.harus tuh.

ucu manja
dgr cita dapat ucu.rm1k.wahhh,wahhh..blnja sakan kita.

abgbesi,
rrs kom[pem bonus dapat.10 sept nih.

mizz saifa,
shopping adalah theraphy.

anak laut,\
doa2 laa yea,

mamai,
kali nih klu dia xbg Cik Cookie g cr PM kat Putrajaya.

Cik Skaf,
Itulaa kamoo.Kj dah elok berenti.Tapi xpevrezeki tmpt lain doe.

sharamli said...

xleh2..kena wat lgik skali..ha3