BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, September 1, 2009

..::kena tag ngan ♥ayudeadwish♥::..

Kena tag lagik.Kali nih ngn Sekarang balik keja time jam pun pikir blog dah.Kalau dulu dok cuci mata tgk jiran sblh, skrg pikir Cik Cookie kn tag lagi and kj tuh kn siap.Kenapalaa korang nih.Suka wat Cik Cooke mcm nih.
Taulaa Cik Cookie baik, murah hati, menawan, karyawan and nak dermawan xberharta. Jadi xyah laa korang nak derma tag korang tuh kat Cik Cookie.Tapi mcmn nak wat kan, rezeki tag jgn ditolak.
Jom layan.......

copy award ini utk diletakkan dalam blog anda

nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ini
..::Budak nih perempuan::..(hehehe)
..::Emo kot.Kamoo kan ♥EMORONICGIRL♥ ::..
..::Dia suka Mc Donald::..
..::Nampak gaya suka berangan.Maafkan aku sis::..
..::Dia suka katun::..
..::Suka lagu punk::..


setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta / hobi diri sendiri
  • Suka tgk katun.Semua jenis katun.
  • Suka tido lambat and suka bangun lambat
  • Suka makan and suka masak
  • Suka jalan-jalan dan merungut bila letih
  • Suka habihkan duit ngan shopping kasut
  • Suka blogging tapi akan marah2 bila BB slalu disconnect
  • Suka basuh baju tapi tak suka lipat
  • Suka mengorat tapi akan malu dingorat balik-->perasan lebeyyy
  • Xboleh takda TV.kalau x rasa macam nak amti dah

pilih 10 orang penerima award & describe tentang mereka
seperti biasalaa.mana blh pilih2.semua yg baca mmg patut buat.Love you♥


5 comments:

sharamli said...

hu3...
uish..kal0 ad tibi..tp xde letrik..ok x?

♥ayudeadwish♥ said...

hahaaa~~ wat jugak.. kira dak tolak utang lanih ea? t len kali bg tag lae kat u

et said...
This comment has been removed by the author.
et said...

yeay~~ de geng bgn lmbt..hoho~

oranglidi said...

ahhahaha.

suka mengurat tapi malu dingorat balik?? hehehe.. pelik2..