BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, September 9, 2009

..::Masih menunggu::..


Penantian iteww penyeksaan.
Cik Cookie masih menunggu barang yang berharga RM2600 tuh.
Sangat laa seksa.
Nak tunggu tekan "transfer" je duit tu ke account Si Fendi(Cik Cookie slalu cakap nama Fendi and Farid nama budak nakal-->Jangan kecik hati sape yg memiliki nama ini)
Katanya untuk langkah keselamatan pki Swiss Bank.Mamat nih berangan lebeyy.Entah2 Maybank acount pun duit cam cukup2 je nak open account.
Setelah dibincang dengan seriusnya kat YM, katanya barang dapat mggu depan iaitu hari Selasa bersamaan 15.09.09.Hurmmmm...lambatnya nak nunggu mggu depan.
Minggu depan dah nak raya nih.
Xsabar nak balik kg.
Cik Cookie marathon drive sesorg nih 7jam dari KL-Kelantan.


13 comments:

jai@jezz said...

hati-hati bawak kete tu.. semoga selamat dlm perjalanan.. :)

missdiya84 said...

wahh i think..barang ituhh kereta...betul kah??

nabilah_2908 said...

tak kan lah kete harga 26oo jer..? huhuhu... :)

UcU mAnjA said...

Ya ampun.
RM2K tu. Biar betol.
Apa? Keter baru ekh??

Best nyer balik KG
Leklok ye.
Hope tak jem lah jalan kan.
Kalau tak mesti penat :)

violetless said...

barang ape ye??musykil2..

oranglidi said...

mahal nye perhiasan cik kukie! 2600?

hehe.. ke hantaran???

cookie devine said...

semua salah....kita tunggu....

sharamli said...

enset baru?
ke kuih raya?

Firol said...

hati-hati...di jale rayo deh...

ingat orghe2 tersaye

NURA said...

salam sobat

ada AWARD untuk mba,,mohon diterima ya,,di blog NURANURANIKU,,trims.

aRien de GreaT said...

ish cik cookie ni...bt susupen la..pe la brg 2600 tu..adoiii..eh2..kiter lak excited lebey..hehehe

Cik_daya said...

hati2x bawa kete

Cicada2nd said...

aku suka imej yg diattachkan tu. menarik betul.