BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, September 14, 2009

..Kasut Raya juga::...

Salam semua Cik Cookie ucapkan.Cukup ke pose kamoo stkat nih?Cik Cookie sehingga entry nih di publish masih cukup puasa Cik Cookie.Tiada 1 hari pun tggl.Harap2 smaapi raya laa hendaknya.HUhuhuhu...Dah 3tahun xleh smyang raya.Sangat sedeyyy..Sob...sob.....

Muka yg riang ria dapat shopping kasut
(pssttt....suar itam tuh m'jd'n Cik Cookie seperti bibik)


Ok entry nih wujud gara-gara jeles ngn Cik Daya.Budak tecit tuh dah nunjuk kasut raya yang dia beli kat Ipoh hari tuh.Sangat jeles.Jadi Cik Cookie mengambil kesempatan untuk menayang gak kasut raya yang di beli di Eastcost Mall, Kuantan masa follow Jemarisepi balik kg last week.

sangat suka kasut nih.cam back to 70's lak.sebijik cam kasut mak

Mula2 xpikir pun nak beli.Ingat g Padini saje je nak cr baju 2,3helai.Since Padini is a Concept Store jadi semua terkmpul kat sana.SEED , PDI & CO , jadi maat Cik Cookie menjadi rambang rambanut....Alih2 dari jauh kunampak Vincci.Mmg xleh tahan.Seolah2 ada yg dok tarik2 "Marilah...Marilah wahai Cookie...".
Godaan iteww mmg xtahan sgt.Nafsu bergelora laa bila tgk kasut tersusun cantik.Nak2 yg new arrival.Alahaiii..Tahan je..
Tapi sudah menjadi adat Cik Cookie bila membeli kasut baru untuk sesuatu majlis,haruslaa didahului ngan percubaan memakainya sblm tiba waktu yangs sepatutnya.harus vazz and sexy di kakiku

Dan hari nih menjadi saksi kasut raya bertukar menjadi kasut opis.Jadi kesilapan ini akan ditebus dengan membeli 1 lagi malam ini di JJ Wangsa Maju.Itu pun klau ada yg mengghairahkan.

14 comments:

en_me said...

ghairahh tewww.. ihiks

cookie devine said...

harus.....

imHepPie said...

huuu..pinjam tuk raya ni bley??boleylaaa...plisshhhh

cik seLamaH KunDang said...

kiut2 gitu.boleh pinjam sbb match

violetless said...

kak cookie!!kite takde kasut raya lagik...waaa...tak beli kot....sbb duit takde..waaa...derma la kasut buang seketoi kak cookie..

cookie devine said...

imHeppie,
Cik Selamah,
violet,
Cik Cookie kedekut orgnya.

sharamli said...

jgn ghairah sgt....heee

messyremo said...

hehe...

kak cookie..
cantik r kasut tu..
agk2 kalu yg ghairah cmne ek?haha

Monkey D Luffy said...

jom beraya dengan kasut baru ko tu

aRien de GreaT said...

eee..seronok kan cik cookie klu dpt bli kasut...arien pun cmtu la..sgt addicted to kasut..seb baik xkeje lagi..klu tk..nth bpe byk psang dh ksut arien..heheh..ni arien nk kena post kn entri psal kasut arien gak ker??hehehe

el said...

dulu akk ada kasut ghupe tu kaler itam..mmg very the seksi mambo tau
tpi bkn vinci...sembonia..ngeh3

Cik_daya said...

ada org jeles rupe nyer..
heheh...
cantik kasut tu...

nanti dah beli kasut tunjuk ekh..

Anonymous said...

sy xbeli kasot raye lah!
pnjm kamu punye boley?

chentaMAYA

mamai said...

pakai capal ajer di pagi raya