BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, December 1, 2009

..::Perasan Handsome::..

alias telah mengatur temu janji kawannya bahari dengan bekas teman sekerja di tempat lama dulu.bahari agak bimbang kerana hendak pergi dating dengan seseorang yang dia tidak kenal dan tidak pernah lihat."betul ke cun awek tu Lias?buatnya muka dia buruk ke macam mana?"Bahari bertanya."kau jangan takut lah,pergi jumpa dia dulu,kalau engaku rasa muka dia tidak cun,buruk,sebaik sahaja engkau jumpa dia,engkau pura-pura sakit dada dan minta diri untuk cabut,amacam!"Alias memberi idea.
Bahari bersetuju dan dia pun pergilah temujanji itu.sebaik sahaja berjumpa,baru bahari terkejut melihat betapa cantiknya gadis itu,apabila dia hendak memulakan perbualan sahaja,secara tiba2 perempuan itu urut dada mengatakan dia sakit dada dan minta diri..

22 comments:

Boneka tak sakit said...

hahhahah aku pernah buiat teknik nie hahahahah nyata lah aku ensem hahahahaha 4:))

melampau tol komen..

abe long said...

hahahhaa... sape tuh perasan ensem..last die yg tekene...
haahaha
seb baek la aku yg ensem lg begaye ni xbuat or tepike pon nk buat mcm tuh....

tuhan balas on the spot tuh...
boneka, ko jgn buat mcm tuh

Paan said...

Served him right!

butterfly said...

padan muka die!
perasan hensem...

sesape yg terkena mcm nie..
pk2 lah..

mamai said...

cc nie citer benar ke, kamu memang seorang pering ker

Shifu67 said...

hahaha....

Wanie-san said...

padan muke!!hahahahaha

JMR said...

so far aku taknah lg gurl buat gitu..so apa maknanya tu?..hahahaha

sI tEDI said...

alias ajo perkara yg sama dengan awek tu lah.

paTonG kerTaS said...

hahaha!
siyes mmg kelakor.

leadleedeea said...

moral-jgn perasan ensem walaupon mmg hensem...heheheee~!!!

Amieynna Amin said...

padan muke si lias..
nak yg cntik2 je..
tp xtgk diri sendiri..
hehehe

Nakamura Kazuki said...

hahaha..sendiri high taste sangat sendirila direject..hahaha

Sharinginfoz said...

singgah jap...

apa kata awak link saya, saya link kembali.....

http://sharinginfoz.blogspot.com

el said...

kahhhhhhhh berdekah3..sian lias tu kan nasibbbb

pakcik kordi said...

har har har!!!!!terbalik la pulak!!!!

seroja jingga said...

hahhahaha
pecah perut akak
dulu masa memula jumpa pakcik kordi ..akak pun ade gak sakit dada..
lalalala

LiNda said...

hahahaa...
wakakaka...
heheee...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ambik ko..tu la ade niat nak kenakan orang...alih2 terkena diri sendiri..kah kah kah :p

hans said...

hahahhaa
memang terbalik
padan muka laki tu
kalau diri ensem xper lah juga nak minta cantik2
haha

ajwa said...

singgah sini...nak gelak jap ...hohoho...

Lifesaver said...

tu la..perasan sgt