BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, December 8, 2009

..::Thoughts of Ponder::..


Enjoy your achievements as well as your plans

Keep interested in your own career

however humble

It is a real possession in the changing fortunes of time

Many fears are born of fantigue and loneliness,

so nurture strenght of spirit.

Be Happy.



Semua nih Cookie belajar hari nih dari our Philipines Clinical Instructor nama Irwin.

Nice man. Dia ajar segalanya macamna nak survive as human in this bloody world.

Yang penting Tuhan itu ada bersama kita.

Tak kira apa agama kita, yang penting yakin akan segalanya adalah ketentuanNya.

Berusaha dan berusaha.Selebihnya berserah padaNya.

Thanks to Irwin for lovely word walaupun setengah perkataan susah nak faham.

Typical Philipines Guy.



6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

nice philipino. bagus nasihat dia. tak macam geoff dalam amazing race asia. good guy!!!

Sharinginfoz said...

memang betul kena sayang ngan career kan.. dah isi ke survey???

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

Hisham said...

salam..menarik la kata2 kt ats tu..nice en3 ..hehe

seroja jingga said...

yup memang betul.
lamai yang tak bersyukur bila dah sampai tahap atas..

amboi ade je encik hisham,,mane2 pegi pon,,sebuk je dia

mamai said...

kaki ku masih di bumi

Lifesaver said...

btol!yg penting Allah bersama kita