BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, December 30, 2009

..::Cik Cookie Ada KitKat::..

Hari nih jam xdelaa teruk sangat tapi sakit otak Cik Cookie.
Keja kat opis xsempat siap.Banyak nak kena tengok balik.11 January dateline.
Macam lambat lagi tapi kalau tolak cuti-cuti Malaysia, geli-geli ngn gf's, jimba-jimba lagi mana nak sempat.
Pastu lak ada masa ngh syok2 wat keja ada lak nak pasang segala gadget baru kat pc Cik Cookie time ngah "kusuk-kusuk" wat keja.Nak pasang webcam laa.Telephone laaa.Ingat Cik Cookie nak berwebcam ke kat opis?Baik wat kat bilik tido, boleh sexy bagai.Hohoho...

Semua gadget tuh dipasang sebab nak pki NGCS nih laa.Menci tolll...bilik Cik Cookie dah sarat ngn segala pc yg ada dari zaman Jepun sampai latest version.Hasilnya aku buto jugak IT.


Nih masa on the way balik tadi.Nasib baik traffic keep moving.Xdelaa teruk macam semalam dan semalam.Nak2 ada makhluk suka hon.Eeee...nak je Cik Cookie turun keta, lempang laju-laju.Sape nak back up??

Nasib baik ada KitKat.Makan dan terus makan sambil layan lagu yg Cik Cookie xnah tau apa lagu tuh....KitKat nih bila beli entah.Cik Cookie pun dah lupa.Ke ada sape bagi?Entahlaaa..Cik Cookie pun dah lupa.Banyak benda lain nak ingat.Tapi normally beg hitam gemok Cik Cookie ada segala gula-gula,cekelat dan chewing gum.Tapi yg Kit Kat nih konpius mn Cik Cookie beli.Hurmmmm...

48 comments:

Amieynna Amin said...

aiyoo..cik cookie..
leh xtaw lak dtg dr mana kitkat itu..
tp klu jd kat saya pon..
sy ngap je..
hehe..

~tetibe nak makan cekelat lak~

Amieynna Amin said...

aiyoo..cik cookie..
leh xtaw lak dtg dr mana kitkat itu..
tp klu jd kat saya pon..
sy ngap je..
hehe..

~tetibe nak makan cekelat lak~

imanshah said...

jgn makan cokelat, gumuk!!

cikmemy said...

aha..secret admire bagi letak dlm beg.huhuhu

juk said...

sambil pegang stering sempat snap pic lagi??? bisa benar cik cookie setaro tuh...jange nampak ko abe polis roda2 kota raya doh la...

mamai said...

ya pakcik perlukan kit kat itu tika ini

sharamli said...

CC..
ada tgk expired date kitkat tu x?

nur 'adli azhari said...

nseb baik de kitkat..lau de durian..abis la org yg hon tu!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xsuka kit kat...
huhuhuhu...

Cik Rara said...

ya,brehat sbntar bsme kitkat..hehe :)

sI tEDI said...

wah!!ada kit kat gitu!!

marinahunny said...

waahh ada bakat seni lah cik cookie ni...

abu muaz said...

coklat bagus untuk kesihatan.makan banyak-banyak.

Cik Cookie said...

Amieynna Amin
tapi KitKat tuh balut dia semacam je dr kedai biasa kita beli.

Cik Cookie said...

imanshah
for energy laaa..

Cik Cookie said...

cikmemy,
kat tmpat Cik Cookie blh kira ada bape kumbang.tupun dah berpunya.sape ekk???

Cik Cookie said...

juk
cikgu jgn xtau.Cik Cookie kalau jumpa peronda atau roadblock tempat tuh laa Cik Cookie nak g.
nak tgk polis.

Cik Cookie said...

mamai,
pakcik nak ke?
nnt gathering Cik Cookie bg.

Cik Cookie said...

sharamli,
xpastilaa.sebab dah makan.selamat dlm pewot.

Cik Cookie said...

nur 'adli azhari,
kalau durian mmg kena ahhh org yg suka hon nih.

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
nnt Cik Cookie bg Cadbury laa plak.
amacam.

Cik Cookie said...

Cik Rara,
ms jam tuh laa nak rehat.

Cik Cookie said...

sI tEDI,
teraba beg jumpa KitKat.Syorga.

Cik Cookie said...

marinahunny
berseni sgt ke Cik Cookie?
hukhukhujk

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

kit kat aku cik cookie cilok~
ptt la ilang

Cik Cookie said...

abu muaz,
abah laa satu2nya org yg sokong Cik Cookie makan cokelat.

Lifesaver said...

kitkat???????nyum3

el said...

layan kitkat sorg2 syorga..hehehe

cik selamah kundang said...

sahih berbulan2 punya tuh

Vee Violet said...

nak kit kat jugak...
=D

[s][u][e][h][a][n][n] said...

untung kan bila ade beg besar...macam2 ada..nak kit kat...hihihihi

Nazz said...

Salam...

Ada lagi tak KitKat tu? Nak sikit.. aku suka KitKat..!

Wanie-san said...

wa..CC nnt gempak ler CC nye comp..hihi..xtau gne meh bg wanie gune..=p

Cytusm said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cytusm said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cytusm said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Cookie said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
patut laaa.Cik Cookie pun rasa mcm tuh.
ampun ekkk?

Cik Cookie said...

Lifesaver,
lupa kamu penggemar cekelat.
hehehehehe...jgn jeles ok

Cik Cookie said...

Lifesaver,
lupa kamu penggemar cekelat.
hehehehehe...jgn jeles ok

Cik Cookie said...

el,
kalau ada arwen n danish macamna laa kan.

Cik Cookie said...

cik selamah kundang
yg pasti xde fungus.
hohoho....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ok...
cadburry leh la...
hehehehe...

Cik Cookie said...

Vee Violet,
mehh join sekali.

Cik Cookie said...

[s][u][e][h][a][n][n]
beg lagi besar dah jumpa.
kumpul duit nak beli.
ngeeee

Cik Cookie said...

Nazz,
dah abis doeee.

Cik Cookie said...

Wanie-san
Serious tahap dewa.
sakit kepale tgk pc byk2.

StingRay said...

apa barang makan kitket...makan goreng pisang baru best.=p

Eyriqazz said...

Aku Suka sangat Kitkat
Kitkat memang sedap sangat
sangat sedap Kitkat itu
Itu Kitkat aku mahu

Great Teacher Onizuka