BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, December 21, 2009

..::Cik Cookie dan Car Lag::..


Jet lag kat cameroon---->bukan sebab flight tapi sebab yang syok xhingat ketika pergi dan pulang.Tukar kepada car lag....Hohohoho...Nanti update menyusul dan mohon maaf xdapat buat lawatan bersiri ke blog-blog kamu yang Cik Cookie sayang.


15 comments:

sI tEDI said...

CC jalan cuci mata ek?

sharamli said...

suka t0l wat aksi mengg0da

Nakamura Kazuki said...

wahhh tak sabo nak dengar cita CC...awat posing cam tu..sungguh wanita melayu ke-10...hehehehe

Lifesaver said...

dah turun dari cameron ke belum tu?

nur 'adli azhari said...

citer from a to z tau!

amirah said...

nak ikot...heh

fathiahRAIHANA said...

ana pom bwu balek dr snaa :)

fathiahRAIHANA said...

ana pom bwu balek dr snaa :)

faiq said...

woit, nk buah tgn

Vee Violet said...

Cik Cookie posing bukan main... =)
hihihi
comel... ^^

Vee Violet said...

waahhh... cik cookie posing bukan main...
hihihi
cute! ^^

hans said...

amboi
posingggg
sakannn
haha

Paan said...

Ni gambor jenis cemana ni kak Kookie?

pakcik kordi said...

mcm letih aje tuh...=)

Si budak Aboi said...

ni ape kes pose mcm tu cik cookie ?