BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, December 26, 2009

..::Not Well::..


Cik Cookie xdapat update blog dalam masa terdekat sebab "Not Well" sejak balik bejimba-jimba kat Cameroon Highland. Batuk, chest pain dan demam malam datang menyinggah.Kalau update blog ngah-ngah batuk takut kahak hijau melekat kat screen lappy, so Cik Cookie padamkan niat nak reply comment, drop comment, singgah blog girlfriend and boyfriend serta follow mana-mana blog yg blogger baru singgah Blog Cik Cookie.

Soweyy ekkkk....

Yang nyata Cik Cookie MC hari Isnin n Khamis.Syorganya...


15 comments:

cikmemy said...

semoga cpt sehat cik cookie..duk umah diam taw.hiihi

imam said...

hahaha..lepas seronok2..dapat deman..

semoga cepat sembuh...x seronok kalo cik cookie xda..tk meriah ruangan komen..

miSs s!v said...

da mcm puasa isnin kames.
ekekee.
rehat byk2!
makan ubat!
muge cepat sembuh~

meo188 said...

takecare

sharamli said...

ala..xpe..kahak p0n kahak la..
lagipun lappy CC..
bkn kit0rg pnya..heee

Uruchimaru @ kf said...

deman ea? jgn lupe mam ubat ok !

abu muaz said...

tak apa demam lepas seronok sakang kat CH..... sayur - sayuran hijau yg dibawa balik dari CH elok benar dimakan supaya dapat melawan penyakit tu.

mamai said...

semoga cc cepat sembuh yer

mamai said...

semoga cc cepat sembuh yer

el said...

semoga cepat sembuh!!!

Shifu67 said...

pon pon ponnnnn...

pakcik kordi said...

oo..berjimba2 ye!!!!mkn ubt klu sakit beb....=)

yohteh said...

Apa...!!!????
Cik Cookie dah matiii..??? huhuhuhu...

hans said...

rehat la sis
kang laki teruk ekau punya sakit

Lifesaver said...

moga cepat sembuh!