BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, December 11, 2009

..::Berjimba-jimba::..


Terasa cengkaman tangan nih

Yeay today is Friday..Yeayyyy...Time untuk berjimba-jimba ngan BFF.

Si Zue nak beli barang-barang rumah sebab keluarga dari Sarawak nak datang.

Jadi dia nak kena cari periuk nasi yg giant punya saiz.

Rombongan Cik Kiah datang dalam 8orang tambah dia, anak dan laki dah 11 orang.

Jadi periuk nasi kena cari yag saiz seguni beras sekali masak.

Si Noy nak beli kasut and baju keja.

Dan sebagai supir yang amat mengambil berat akan kebajikan rakan sekerja,

Cik Cookie kena usung diorang g Carrefour Setiawangsa dan Jusco Wangsa Maju.

Boss plak takde, jadi kitorg gerak awal dari opis.

Dekat kol 12 cabut lari.

Apapun mehhh layan pic berjimba-jimba....


Zue yang merangkap PA boss.

Boss xde dia pun cabut lari sekali.

Alasan nak beli periuk kan...

Sungguh murni niatmu nak beli periuk bagai nak masak.


Owhhhh...ini supir untuk hari nih.

Ngah menggeletis tak tahan nak minum BanCau...


Nih Si Noy. Dia pun Sarawakian.

Haruslaa Cik Cookie kena tukat dialek hari tu.

Nama Berita??



Kalau dah keluar berjimba-jimba gini harus isi tangki k.

Laksa Shack jadi pilihan.

Sebab foodcourt penuh.

Melepas nak makan sizzling mee.


BanCau.Gila sedap..

Cik Cookie bantai asam laksa.

Licin wehhhh....Almaklum laa tangki kosong.
Dan hasilnya sakit perut bila balik opis..

Kalau kamu dah orang Sarawak, nih laa yang jadi pilihan.

Sedap setelah dicuba.



Dan otak-otak.

Abaikan tangan dinosour tuh...Kebulur xigt..

Malam nih lak tgk wayang kat KLCC.NINJA Assasin..
Best sangat.Tgk lak late nite show.Hohohoho.....
Tapi sedikit sentap sebab yang g tuh semua ngn couple masing yg berlawanan jantina.
Dan Cik Cookie plak Si Noi nih.
Noi pun Noi laaaa dari datang sorang2....
Itulaa antara supercool muvee yg pernah CIk Cookie.
Abaikan kalau kamu telah tgk ekkk sebab Cik Cookie antara yang terlambat.


13 comments:

Fiq said...

Pergh... Meleleh segala air ni tgjk makanan. Haha=D

Wanita Itu said...

tak pernah try laksa shack...sedap eh CC?

nak pi try la heheheeheheh..

jom CC jom!!!!!! :P

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sonok erk cc berjimba2...jelessss tulll..

Shifu67 said...

ooooo ni rupanye keje korang eiii.... bos tak de je... korang horey2.... apasal tak ajak aku sekali

el said...

suspek pd kwn mu itu
nak g bli periuk besar
semangat semangatttttttttttt
hehehehe

nabilah_2908 said...

wah seronoknyer sis berjimba..hehe.. :)

Si budak Aboi said...

jimba-jimba tu haper?

Firol said...

betul betul telan air liur je

Wanie-san said...

ayaaa...makan2 best btl!
lapaq dah rase..=]

seroja jingga said...

first time dengar perkataan berjimba jimba! aduh kuno nye aku nih!

pakcik kordi said...

halamaks....

cun la 'kowunk'...

hahaha...

sedap asam lksa tuh beb!

pakcik kordi said...

bancau tu ape?

Lifesaver said...

meleleh air liur tgk mknn tu