BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, December 31, 2009

..::Jangan Tinggal Cik Cookie::..


Good bye 2009 and most welcome 2010.

Serious xmo terima hakikat esok adalah tahun yang baru.

Sebab-sebabnya ialah



  1. I'm getting old--->27


  2. Masih ditakuk lama.


  3. Tempat keja lama


  4. Cara lama


  5. Orang lama


  6. Bos lama--->bila laa dia nak blah.


  7. Kerusi lama--->xkisahlaa janji muntut dapat parking baik


  8. Meja lama--->janji boleh menumpang dagu nak tido.


  9. PC--->Baru dan lama tapi cam tu gak kelancaran keja.


  10. Boyfriend2 lama--->harus cari yang latest version


  11. Girlfriend2 lama--->Dikekalkan sebab minat yang sama iaitu makan,tido and shopping kasut.


  12. Tu je kot

Yang baru untuk tahun hadapan...Hurmmmm.Masih difikirkan sebab ada banyak jam lagi nak pikir.Pikir dalam bas malam nih laa masa otw nak balik kampung.Naik bas SANI.G balik lagi.Semua dok tingkat atas dan sit pun g balik pun 25.Amin yang baik-baik yekk.Sedikit cuak nih.


Antara yang baru,mungkin jadi atau xmenjadi::..




  1. Nak kuwus--->At least 16kg kena buang segala lemak KFC dan KitKat.


  2. Nak panjat Putrajaya mintak transfer balik Kelantan.


  3. Nak cari boyfriend banyak-banyak nnt senang nak pilih--->sorang pun susah nak dapat.


  4. Nak jadi anak yang baik---->call mak and ayah setiap masa.


  5. Nak jadi kakak yg sangat sporting---->Hoyeahhh


  6. Nak jadi kawan yang senang diajak berjimba-jimba.


  7. Nak kurang tido---->yang nih masalah negara


  8. Nak kurang makan--->Sebab ini amat penting ngn no 1.


  9. Nak kurang shopping tapi macamna ngn No 6??


  10. Nak apa lagi ekkk???

Banyaknya benda nak buat tahun depan.Tapi Cik Cookie pernah dengar Dr Fadhilah Kamsah cakap "kalau kita nak berubah ke arah kebaikan kalau boleh jangan bagitau sesiapa sebab itu boleh menimbulkan rasa riak dan bila yang dihajat xsampai nanti orang akan mengata".Lebih kurang gitu laaaa...

Macamana korang lak??Yang penting Cik Cookie sayang kamu semua.Hoyeahhhh...


58 comments:

aRien de GreaT said...

HEHE..ARIN BOLEH JOIN NIH...
GENG PENCINTA KASUT..HUHUH

HEPPI NEW YEAR CC!!!!

Lifesaver said...

moga selamat tiba

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

hahahaa~
chayok2 cik cookie mesti bley pyer~
camat thh baru~

nabilah_2908 said...

hehehe...ada2 jer sis ni....pape pun...

Happy New Year,,,,moga azam untk tahun 2010 akan tercapai dgn jayanya...:)

Sharinginfoz said...

selamat menyambut 2010

Dah Buat Bajet 2010?

Siapa Nak Jadi Cantik?

mamai said...

tak mau tahun baru nanti kena jumpa year end lagi...anyway happy new year to cc

my note said...

semoga selamat tiba di kelante.........happy new year CC

cikmemy said...

cik cookie ..jalan kaki laju2 30 minit sehari + x mkn kul 11 mlm...buat 5 hari turut2, berat leh kurg 3kg~

Hazzy Ishak said...

suka yg no 3 tu..hehe

Uruchimaru @ kf said...

ok jgn byk bunyi ok !

happy new year !

Wanita Itu said...

kiter suka bab berjimba jimba tu..kalu daku ajak kamu, kamu nak tak berjimba dengan daku hehehehehe..

Wanita Itu said...

owh hati hati sayang naik bas malam nih :)

yohteh said...

...tu ccottek atas desbok, ppayé ko puyouk kero..?
alooooohlaaa... bagai...!!!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tata cc...hati2 dalam perjalanan nnt..amin tuk sume yang cc bakal nak buat tahun 2010 tu :)

miss izan said...

kak cc memang seorang kakak yang sporting pon. semoga selamat sampai ke destinasi. and happy new year! ;)

hisham said...

salam..moge sgala hajat u tercapai ok...aminnnnnnn...HNY

rosnanie said...

salam cik cookie...

semoga azam tahun baru nanti akan tercapai, kalau tak sia2 sy doa, hehehe...

sharamli said...

0it..apsal nak bf je yg byk ni...

leadleedeea said...

happy new year CC..~!!! miss u n lead harap semua yg CC wish come true..ok?

wirajiwa said...

Kepada Keluarga, kepada Sahabat dan Teman-Teman sekelian. Selamat menyambut tahun baru 2010.
Semoga azam dan usaha pada tahun 2009 membuahkan hasil yang memuaskan.
Dan tahun 2010 ini menjanjikan sesuatu yang lebih bermakna. InsyaAllah.

"voice from wirajiwa"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

klakar la benda lame yg tak berubah tue...
heheheheh...
selamat tahun baru...

ayie said...

slmt th baru cik cookie

marinahunny said...

slmt thn bru cik cookie

Zainal Mohd Jais said...

Selamat Tahun baru,
Semoga lebih kurus, lebih ceria.
Jangan gentar dengan umur. Itu cuma angka.
Umur terletak pada hati dan misi.

abu muaz said...

Selamat tahun baru. Bab yg nak cari BF banyak-banyak tolong renung,fikirkan semula. Bawa bertenang dulu.

seroja jingga said...

pemenant azam akak setiap tahun ialah kurus! hahahahahaha.

happy new year cc

Cik Cookie said...

aRien de GreaT
nnt kita kuar jimba2 shopping kasut.

Cik Cookie said...

Lifesaver,
mekasih bu

Cik Cookie said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
thanks dear n HNY

Cik Cookie said...

nabilah_2908
hehehe...anyway thanks sis

Cik Cookie said...

Sharinginfoz
thanks.yg ptg cc mmg chantek.chantek ke?

Cik Cookie said...

mamai,
tulaa pakcik.tapi nak wat mcmn kan?
kena hsadapi.HNY

Cik Cookie said...

my note,
thanks sis..HNY

Cik Cookie said...

cikmemy,
cc panjat bukit kat wangsa maju

Cik Cookie said...

Hazzy Ishak,
jom join venture HNY

Cik Cookie said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cookie said...

Uruchimaru @ kf
erkkk...bunyi apa bro?

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

Wanita Itu,
boleh saje.Cik Cookie on je kalau kamu roger.Anyway tahnks sayang.HNY

Cik Cookie said...

yohteh,
tuh bekas minyak penyasihsayang,hehehehe....HNY yohteh

Cik Cookie said...

[s][u][e][h][a][n][n]
thaks dear.CC harapkan yg terbaik buat kamu untuk tahun nih.aminn

HNY

Cik Cookie said...

miss izan,
thanks dear.apapun CC cuba jd yg terbaik buat orang yang CC syg termasuk kamu.HNY

Cik Cookie said...

hisham,
mekasih u.i suka sgt u ckp macam tuh.HNY

Cik Cookie said...

hisham,
mekasih u.i suka sgt u ckp macam tuh.HNY

Cik Cookie said...

rosnanie,
mekasih sis.CC pun harap azam sis untuk thn nih tercapai.

Cik Cookie said...

sharamli,
akak single dik oii.so cr ahhh rmai2.ngeeee..

Cik Cookie said...

leadleedeea
i miss u 2 dear,xcited tggu gud news from.HNY

Cik Cookie said...

wirajiwa
mekasih bro.Cik Cookie harap kamu dapat apa yg kamu nak tahun lepas dan berusaha dapat yg terbaik tahun baru.

Cik Cookie said...

wirajiwa
mekasih bro.Cik Cookie harap kamu dapat apa yg kamu nak tahun lepas dan berusaha dapat yg terbaik tahun baru.

Ivy Metaga said...

happy new year buat cik cookie..=)

JMR said...

manyak giler azam2 lama dan azam2 baru..larat ke nak bwt blaka tu?;-p
btol cakap uncle fadzillah kamsah tu..:-p

mamawana said...

Selamat Tahun baru CC

Tahun baru semua nak baru...
azam baru
kalu bleh nak salin kulit baru gak...

nak purse besar
nak handbag besar...
nak kocek besar