BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, December 7, 2009

..::Liyana oh Liyana::..


Hari ni Cik Cookie byk jalan ke blog korang semua.

Tinggal kumen2 pada entry yang terlepas.

Kalau kat opis Cik Cookie suka reply kumen korang sebab screen pc besar gabak dr netbook Cik Cookie.Jadi xdelaa rabun sangat bila nak reply ngn word2 yg semenggah.

Then singgah kat blog blogger nih iaitu Liyana.Dia adalah antara blogger yang rajin meninggalkan kumen kat blog Cik Cookie tiba2 dia diam dan Cik Cookie pun jarang dah g blog dia.Hari nih baru sempat.

Bila baca entry dia baru tingat ayah dia yang sakit dah hampir sebulan.

Cik Cookie pun pernah alami menjaga ayah yang sakit pertengahan tahun nih kat Hospital Raja Prempuan Zainab, Kota Bharu selama seminggu akibat diabetis.Menjaga orang sakit memerlukan ketabahan mental dan emosi.

Nak nak kita yang bekerja dan menuntut kita supaya dapat adapt ngn situasi yg berlaku.

jiwa sanagt penat dan kerja pulak banyak,

Tapi tu semua dugaan.

Buat Liyana, amik laa masa selama mana yang kamu perlukan.

Cik Cookie faham.Ayah adalah segalanya.Kasihnya ke syurga.

Jadi masa nak berblogging xde xpe.yang penting ayah dan kerja kamu.


Mungkin Cik Cookie xtau apa yang berlaku tapi Cik Cookie harap dengan cara nih Cik Cookie ada di sini kamu.

4 comments:

Fiq said...

Buat liyana, apa yang ingin ku katakan sama cam Cik Cookie sebab kitorang dua memang sejiwa. Kan Cik Cookie?=D

sI tEDI said...

tabah untuk Liyana

pakcik kordi said...

semoga tabah.dan bykkn doa ek liyana........

pakcik kordi doakan jugak....

Liyana said...

Cik Cookie: thanks ya! terharu sangat2...dah 3 kali pindah hospital. hari ni kena pindah hospital sultanah aminah pulak.. ntahlah, takut je lama2 kena pindah KL.. jauhkanlah..