BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, December 28, 2009

..::Love Walk::..


Syg : Dah tido?
B : Lum lagi...Nape?
Syg : Xdelaa.Ingat kat b.Ngeee... :p
B : Asyik ingat b je...Angau ekk?
Syg : Lebih kurang laa sebab takde orang lain nak ingat. B xangau ke?Hehehe
B : Ada la sikit-sikit..hehe...
Syg : Sikit-sikit je?Nape xbanyak?Baru berbaloi-baloi.
B : Nanti dah 100%...leh la banyak.
Syg : Bila laa nak 100% nih?Yang 1day 1lesson pun xkhatam lagi.
B : Ala..pelan-pelan la.
Syg : Hoyeahh...syg kena usaha ;) Kena pikir jalan nih market untuk SYG up skit.
B : Yea...usaha..

Macamana korang?Ingat x entry Perigi ke Timba?Adakah ini tandanya yellow light bahawa relationship nih berjalan lebih jauh dan akan berakhir ngan green light?Sebab selama nih relationship nih nak boleh dikatakan red light.
SMS nih terjadi gara-gara seorang teman suh bertanya kepastian tentang relationship yang hampir setahun terjalin.Mula-mula Syg cam malu nak tanya B tapi kena tanya laa kan sebab semua nih memerlukan kepastian.Xkan hubungan yg lama terjalin tiada apa-apa erti.Kalau bersahabat katakan bersahabat.Kalau istimewa zahirkanlah.Tak gitewww???

37 comments:

jane said...

kalaau aku???
aku akan tgk dulu n risik dulu dgn org2 yg rapat dgn die...

dr stu aku leh nilai sikap die and who is he actually..heh!

nuRuLain_zAiNi said...

hehe...klw aku..pon sme mcm diats..or tggu die ucapkan sndiri... bende2 ni perlukan mase..huhu

Shifu67 said...

bila nak datg jumpa org tua mell...

ko pandai2 la tukar dialog tu eiii

hehehe

cik selamah kundang said...

haha.apa lg..kawen sj

abu muaz said...

hati-hati....

sharamli said...

apa lagi...

jgn tunggu lama2

sharamli said...

apa lagi...

jgn tunggu lama2

adibah said...

sambil tu perati2... :-)

sI tEDI said...

erhmmm
jgn berteka teki teka tekuk ek?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jiwang...
hehehehehe...

aRien de GreaT said...

sgt setuju ngn teks akhir...
ktakanlah...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ade jodoh kawen~
weeweeeetttt~~!!!

Lifesaver said...

kalo dah syg dan b...macam pelik je kalo namanya sahabat...tak kan teman tapi mesra kot...hehehe

Vee Violet said...

dah bau nasi minyak nie...
=)

Uruchimaru @ kf said...

saye setuju dgn jane !

cikmemy said...

ntahla..penah jek member kes camni.tp rupa2nya cume nak gurau2 je.x serius..better tanya tuk kepastian b4 betul2 syg

[s][u][e][h][a][n][n] said...

adeh2...mmg sangat dilema bila dalam situasi begini...bertanya la tuk kepastian...sampai bila nak berteka teki kan??

Cik Rara said...

yey..usaha tgge kjayaan.. :)

Cik Cookie said...

jane,
nak cik cookie usulkan hal nih kepada empunya badan.

Cik Cookie said...

nuRuLain_zAiNi
action akan diambil seperti yg dinyatakan.many thanks for advice.

Cik Cookie said...

shifu67,
kalau macamni "bila abg nak jumpa family cookie?"
*wink*

Cik Cookie said...

cik selamah kundang
kalau ikut itchiness nih memang dah layak kawin.hohoho...

Cik Cookie said...

abu muaz,
betul.hati-hati lebih baik.

Cik Cookie said...

sharamli,
jangan tungggu lama-lama, nanti diambil orang.

Cik Cookie said...

adibah,
marilaa kita g cari teropong.
tolong Cik Cookie ekk cari teropong baik punya.

Cik Cookie said...

si tEDI,
kalau main gak kita tgk spae yg menang.

Cik Cookie said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
boleh wat lagu x?
macam lagu jiwang.

Cik Cookie said...

aRien de GreaT
katankalah...katakanlah...

Cik Cookie said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠
kalau xde jodoh kawan.
apa susahkan...

Cik Cookie said...

Lifesaver,
Teman tapi mesra tapi kalau boleh nak cinta dan mesra2.Owhhh...bukan geli2.

Cik Cookie said...

Vee Violet,
boleh bau samapi umah Vee ke?

Cik Cookie said...

Uruchimaru @ kf
cadanagn yang sama akan diusulkan.

Cik Cookie said...

cikmemy,
nak start tanya tuh memang masalah negara.Malu katanya.

Cik Cookie said...

[s][u][e][h][a][n][n]
nak start tanya tuh memang masalah negara.Malu katanya.....

Cik Cookie said...

Cik Rara,
banyak tangga nak daki nih.mau patah riuk kaki dia.

Boneka tak sakit said...

a;a cik cc ajak je dia jumpa familly! cik cc
bukanb suruh tunang pown nak pastikan dia serius betol!

kalau nak mesti berani la tol tak!!
cik cc perempuan makin tua makin kurang market jgn kecik ati cakap camtu lak

ytapi dia lelaki,makret stabil je!!
dah dia bagi harapan buktyi kan bawak dia jumpa failly cik cc!!

ramai2 sokong i wei skong lah i!! bangkai lah korang!

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室