BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, December 10, 2009

..::Cik Cookie & Low Waist Jeans::..



Scene 1

Papa: Syg dah balik keja?

Syg : Otw ke parking.Papa dah nak balik ke?Xbest laaa keja hari nih.

Papa: Nape ngn syg papa nih?

Syg : Boss laa....bla....bla...bla....

Papa : Fuyooo.....
Syg : Apa yang fuyoo nya,papa?

Papa : Awek bonceng motor pakai low waist jean.

Syg : Papa nih.....Syg ngh cita pasal lain, jeans plak yg papa sebut.Oklaa nanti kita kuar syg pakai low waist jeans.

Papa : Awek tuh ada bintat-bintat kat lurah tuh.Pastu sibuk dok tarik-tarik baju nak tutup. Baik xyah pakai

Syg : Nanti syg check syg punya.Kompem xdenya.

Papa : Hehehehe.......

Itu antara perbualan GF n BF. Setiap kali balik keja akan call tanya how's ur day.

Macam daily routine. Jadi Cik Cookie nak tya korang laa pasal low waist jeans nih.Apakah ini di katakan sexy?Seksa atau terseksa?


Scene 2


Yang nih berlaku kat traffic light simpang 4 sementara nak tunggu lampu hijau.

Sekumpulan mat motor ngn Yahama 125 parking sebelah Baby and Hun.

Baby : Arghhhhh...Hun,muntut baby panas.

Hun : Naoe baby?Nape panas?

Muka cuak gila then pandang kri kanan.

Baby : Ada putung rokok dlm jeans baby..Hukhukhuk.Mamat sebelah rasanya yg letak

Hun : Erkkkk......

Mamat sebelah bersiul wat xtau.Hun plak nak lawan xleh mat motor ngn 125 ada dalam 10biji.

Diam saje sampai lampu hijau.Hampeh punya BF.

Jadi apakah memakai low waist jeans itu fashionable?
Teringin nak pakai dan ada sehelai.
Tuh pun tersalah beli masa sales kat KBMall 3 tahun lepas.
Harga xberbaloi ngn kain macam xcukup.

Jadi alang dah beli xcukup kain, rasannya kena g Padini Store cari yg baju pun macam xcukup gak.Oklaa kan.Baru geng ngn low waist jeans.

Tapi jeans tuh bleh ke Cik Cookie pakai ngn saiz gajah Cik Cookie sekarang??

Ke korang rasa macamna?

Fashionable x jeans tuh.

Ke harus berangan jadi Megan Fox baru leh pakai??

Maaf Cik Epal sebab teringat Si Megan plak.
Entry nih xde kaitan apa-apa yea.Cuma nak tanya pendapat korang je.
Sharing is caring kan?Miahahahahaha........

----->>Hari nih semuanya fastfood.Lunch McD with Zue and dinner with KFC with Noy mcamna saiz xgajah kan????

39 comments:

Firol said...

susah gak..sorok2 lah benda yg patut tu daripada lelaki lain cukup lah suami mu yang meneleknya

Cik Cookie said...

Firol,
hurmmmm...btl tuh.
agak ssh nak meneka fashion dunia nih.
masih berusaha menjadi yg terbaik.

missdiya84 said...

erm..boleh pakai cik cookie..tp dengan baju yang panjang la menutup montot ahaks..kalo singkat kang..kot nampak segala yang tak patut huhu..jadi la macam scene2 yang cc bg tu

imHepPie said...

tah cam xbesh ja jeans cmtu huhu

mamai said...

pakcik rasa baik tak payah la cc leceh la asyik nak tarik jeans ajer

Fiq said...

Buat kain basahan la Cik Cookie

cikmemy said...

same jek lau pki low waist o high cut.
yg penting baju kene kasi pjg.lau x, tarak guna la..huhu

Nakamura Kazuki said...

pergggggggg putung rokok.........memang panasssssssss silap2 jadi hangittttttttttt..hahaha...trend sekarang macam tu...kalau nak pakai pun takpe..tapi baju pakaila tahap lutut...confirm takde orang hiraukan..ni tak dahla suar londehhhh..baju plak singkat..yang tengah2 tu nak bagi dekat sapa????akhirnya kami terpaksa la layan je dengan mata ni..pastu kami jugala yang kena tanngung dosa..kesiankan kami.........huhuhu

aRien de GreaT said...

hahaha..dh bf pun xtgur lgsung..lgi suka la tu..hmmmmm

sI tEDI said...

aku x pernah pakai jeans.. aku tak berapa tahu jeans yg menjadi sebutan ini!>.

yg macam megan fox pakai tu ke?

aduhai/..

teringgal jauh aku!!

kimisai said...

bogel je senang..haha

jane said...

aiyakkkkkkkkkk

dosa okey....
fashion pon fesye gak...tp aurat n hukum msti kna jaga kak ccc kan???

adedededede....
kalo lawa tk pe gak....kalo yg deparut sana sini n bintitk sana sini...sape yg malu???

mereka dan keluarga mreka...eheksssssss

pakcik kordi said...

panas muntut aweks tu..huhu...pdn muka.ppakai lg gitu...

Cik Cookie said...

missdiya84
rasa xmo laa nak pakai.
sebab beli low waist mesti nak show kat semua orang kan?
miahahahaha

Cik Cookie said...

imHepPie
pakai suar track lagi sedap kan?

Cik Cookie said...

mamai
CC pun rasa gitu.
baik pakai baju kurung laa
Baju kurung pun sexy gak tapi xyah tarik

Cik Cookie said...

Fiq
kalau wat kain basahan ssh laa rsnya seba kalau mandi CC dah basah, jeans belum lg.

Cik Cookie said...

cikmemy
kesimpulannya xyah beli atau yg ada xyah pakai.
Kita sedekah

Cik Cookie said...

Nakamura Kazuki
Kerana yakin dengan kata-katamu, Cik cookie xkan pakai.
sianlaa kan kerana CC kamu turut serta.

Cik Cookie said...

aRien de GreaT
lauk depan mata syg.
mana blh tolak

Cik Cookie said...

sI tEDI
pakai baju kelawar ok apa?

Cik Cookie said...

kimisai
xblh laa nanati kena sumbat psy ward.
lagipun sian kat K Nakamura

Cik Cookie said...

jane
ini komen terbaik
Cik Cookie pun terkedu

Cik Cookie said...

pakcik kordi
abg kordi suka syg pakai macaman?
ngehngehngeh....

el said...

cc..dulu den ado jeans npk buntut ni..
tp den pki x npk sbb pki ngan belt..
belt den smua cun2 blako..tu kalo tunduk ke ape ke..x npk buntut...
skrg ni dah beranak pinak...x pki dah...overduce..kahhhhh

triple x malaya said...

kalau nampak itu name nye rezeki mate...haha..gua pernah nampak girl pakai waist jeans pastu pakai tudung...nampak hampeh di situ..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

xyah la pakai kot..byk lagi suar2 jean yang lain kan cc..kalau nak pkai gak janji baju labuh ckit.. :)

eh mana de cc saiz gajah la..ok jer tgk

Cik Cookie said...

el
CC igt nak cari belt gak laaa pakai.
kalai belt taekwando blh?

Cik Cookie said...

triple x malaya
rezeki kamu tuh.Jadi org kata jgn ditolak.
xgiteww?

Cik Cookie said...

[s][u][e][h][a][n][n]
xmo pakai laheee..korang semua syg CC.jd dr sakitkan hati korang ygg Cc pun syg baik xyah pakai.

cHeRyNa PiReS said...

fashion nieh subjective.apa yang kita suka tak semesti org suka, apa yang org suka maybe kita pulak yang tak suka.

utk sha, low waist nieh bukan utk orang perut besar macam sha..so, sha tak pakai.

some people nampak lawa.

yang gedik sket bila tgk awek bertudung pakai dan jalan2 goyang punggung. then lepas tu bf pegang pinggang.

tuh pening sikit.

maybe perlu bukak tudung.
baru cantik.
baru kena.

* paham sendiri.

Wanita Itu said...

CC,
te takde jeans camtu..te beli semua jeans laki sebab te gemok hehehe..

BUJANG SUSAH said...

Pakailah lepas kawin nanti.. posing hanya untuk suami.. kerana dia yang lebih berhak. Tp ada org kata klau dah kawin xyah pakai apa2 lagi best time nak tunjuk sexy kat suami.. hehehe.. wallahualam. Abg pun x kawin lagi.

eliza said...

x kisah kalau nak pakai sluar mcm tu..utk keselesaan pakai la dgn baju yg labuh sikit kan.. tak da la tertarik2..hehe

abu muaz said...

nasib baik 3 tahun lalu KB mall tu selamat lagi.

hans said...

haaha
seksi yg menyeksakan

yohteh said...

pakai Cik Cookie... pakai pakai pakai jangan tak pakai... takla gajah sangat... gajah lawa... hahahahahahahahah...!!!

Amieynna Amin said...

xcantik pon low waist jean..
wat sakit mata..
da pakai suar tu..pakai lak t shirt sendat + senteng..pastu bile org tgk, duk tarik2 baju die..

tp yg kene rokok tu mcm xbleh blah..
salah satu kgunaan suar tu!

Lifesaver said...

tak suka jean macam ni...tak berkenan